Prima pagină » International » Donald Trump sfidează pandemia: Petrecere de Halloween la Casa Albă – FOTO / VIDEO

Donald Trump sfidează pandemia: Petrecere de Halloween la Casa Albă – FOTO / VIDEO

26 oct. 2020, 14:47,
Cristian ZAVASTIN în International

Donald şi Melania Trump sfidează pandemia de COVID-19. Cei doi au fost, duminică seară, gazdele petrecerii de Halloween de la Casa Albă, unde nu au oferit anul acesta bomboane copiilor, ci au urmărit parada costumelor şi i-au salutat de la distanţă pe invitaţi.

Pe ritmul piesei „Thriller”, versiune interpretată de United States Air Force Strolling Strings, cuplul prezidenţial şi-a făcut apariţia, ţinându-se de mână.

Donald şi Melania Trump au asistat la petrecere fără să poarte măşti de protecție. Aceștia i-au salutat pe zecile de copii, unii însoţiţi de părinţi, care au defilat și şi-au prezentat costumele. Totuși, bomboanele, pe care în alţi ani le ofereau personal, i-au aşteptat pe copii într-un capăt al spaţiului dedicat evenimentului.

Donald Trump, la petrecerea de Halloween la Casa Albă

Prin faţa lor au trecut îngeri, astronauţi, piraţi, personaje de desene animate, vrăjitoare şi dinozauri. Între protagoniştii serii s-au numărat un băiat şi o fată care au fost costumaţi în Donald şi Melania Trump. Preşedintele, vădit impresionat, le-a spus să se întoarcă, pentru a face fotografii împreună şi a remarcat că băiatului „îi place presa”.

Donald Trump a salutat în stil militar copiii veniţi îmbrăcaţi în soldaţi, a pozat alături de un copil aflat în scaun rulant şi a fost intrigat de un costum de „hot dog”, cerând confirmarea.

În programul muzical al serii au fost cuprinse piese din „Game of Thrones” şi „Phantom of the Opera”, iar intrarea de la Casa Albă a fost  special decorată pentru ocazie.

Copiii şi invitaţii au purtat măşti de protecție

Cei mai mulţi dintre copii şi invitaţi au purtat măşti de protecție, însă, pe parcurs, au existat momente în care distanţarea fizică nu a fost respectată.

La eveniment a fost prezentă şi Kayleigh McEnany, purtătoare de cuvânt la Casa Albă, alături de fiica ei în vârstă de 11 luni. Şeful cabinetului, Mark Meadows, a ieşit să observe festivităţile, a discutat cu copiii şi a ajutat la fluidizarea paradei.

Colindatul de Halloween este tradiţie marcată anual la Casa Albă din 1958, când prima doamnă Mamie Eisenhower a decis să o decoreze pentru sărbătoare.

Invitaţii de anul acesta au fost lucrători din prima linie, familii de militari şi şcolari.

Tuturor persoanelor cu vârste de peste 2 ani le-a fost cerut să poarte masca sanitară şi să păstreze distanţa fizică, iar celor care au lucrat la eveniment, să poarte mască şi mănuşi.

A dansat la mitingul său electoral din Florida

Donald Trump a făcut un adevărat spectacol la mitingul său electoral din Florida, unde a dansat pe melodia „Y.M.C.A.“, a celor de la Village People. Donald Trump s-a dovedit a fi un bun dansator şi s-a mişcat pe ritmuri disco, la mitingul intitulat Make America Great Again. Cu o energie debordantă, Trump susţine că s-a vindecat de SARS-CoV-2.

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat în urmă cu câteva zile că se simte minunat după tratamentul anti-COVID pe care l-a urmat, iar dovadă stau imaginile în care îşi arată calităţi nebănuite de dansator.

Donald Trump a dansat la mitingul său electoral

Îmbrăcat la costum, Donald Trump nu a ezitat în urmă cu două săptămâni să danseze în faţa susţinătorilor săi din campania electorală.

Altfel, Donald Trump declarase că infectarea sa cu COVID-19 a fost o binecuvântare. Surprinzătoarea declarație este cuprinsă într-un mesaj înregistrat în grădina Casei Albe, a doua zi după externarea sa din spital.

„Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusu, n. r.). Tot răul a fost spre bine. M-am infectat. Auzisem despre acest medicament și am spus că vreau să-l iau și eu. A fost la sugestia mea. Cred că dacă nu mă infectam, încă ne uitam la o mulțime de medicamente. Dar a avut un efect fantastic. Vreau să-l aveți și voi ce am luat eu. Îl voi face gratuit. Nu va trebui să-l plătiți. Nu a fost vina voastră ce s-a întâmplat. Este vina Chinei. Iar China va plăti un preț foarte mare pentru ce a făcut țării noastre”, a precizat Donald Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`