Prima pagină » Actualitate » Donald Trump împușcat în timpul unui discurs! Iată momentul – VIDEO

Donald Trump împușcat în timpul unui discurs! Iată momentul – VIDEO

14 iul. 2024, 07:30, 26 ,
în Actualitate

Donald Trump (78 de ani), candidat la alegerile prezidențiale din SUA, a fost evacuat în timpul unui discurs electoral pe care îl ținea în fața susținătorilor săi din Partidul Republican, în Pennsylvania, după ce s-au auzit zgomote puternice, similare sunetului pe care îl scot gloanțele! Fostul președinte „este bine”, conform unei declarații din partea consilierilor săi.
UPDATE 02:45 – CNN a anunțat, preluând informații de la serviciile secrete, că atacatorul a fost neutralizat (adică, a murit), o altă persoană participantă la miting și-a pierdut viața, în timp ce o a doua se află rănită în stare gravă! Și mai mulți susținători ai lui Donald Trump au auzit când agenții care îl transportau pe brațe pe fostul președinte la dubă (acesta insista să își pună pantofii înainte!) primeau vestea că asasinul a fost lichidat!

Presa americană susține că ar fi vorba de 6-7 focuri de armă trase asupra pupitrului de unde își ținea discursul candidatul republican la președinția SUA.

Un fost ambasador american USUN, Kip Tom, a declarat pentru CNN că „atacatorul s-a aflat la o distanță de 100-120 de metri de locul de unde Donald Trump vorbea celor de la mitingul electoral. Nu am nicio explicație despre cum a putut asasinul să tragă spre tribună din acel loc apropiat de fostul șef al statului”.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Creca el a pus pe cineva sa-l impuste ca sa creasca in sondaje

  • Mare bulan a avut

  • teatru american
    n a vrut sa l omoare
    e la fel ca la premierul slovac
    reclama si atentie pt ei

  • „Agentii il carau pe brate spre duba” ??? Bai, nene, ce film ati vazut si cum v-au angajat in presa?

  • Clar, castiga alegerile.

  • Foarte ciudat cum a reusit un pusti de 20 de ani,inarmat,sa se urce pe acoperisul unei cladiri de la nici 200m de miting. Lunetistii ce faceau? Aia din servicii? Se uitau dupa vrabii? Chiar si dupa ce Trump a fost impuscat si s-a aplecat, au trecut cateva secunde pana au intervenit aia cu securitatea. Printre ei se vede si o doamna, mult mai scunda decat Trump care ar fi trebuit sa il protejeze. Pai, in poza in care el e cu pumnul ridicat, se vede ca daca mai era vreun asasin pe vreo cladire,il impusca fara probleme direct in inima, peste capul doamnei. Trump a avut o cumpana mare,cum se spune la noi,in popor. Presa zice ca asasinul era Antifa si drogat. Bine ca l-au impuscat si ca nu au fost si altii. Cretinul a omorat si un om din public si a ranit si pe altii. Bai, e riscant si sa fii politician dar si sa te duci la un miting, sa sustii pe cineva. Nu coteaza pe cine. Pe Biden, pe Trump, pe cine vrei. E dreptul tau. Te duci acolo.si apare un descreierat. Avea Paunescu o poezie in care vorbea de moartea lui J. Lenon si zicea „Pe Pamant, idiotii au arme…” Avea dreptate

  • Urechea lui Trump e greu de tintit de la 150m. Urechile lui Obama sunt tinta usoara.

  • 1. Trump asasinat (2-3cm), apoi tragatorul este impuscat de ss.

    2. Tragatorul rateaza si apoi moare.

    3. Stim cum se termina anchetele gov.

    4. Nu vom sti niciodata adevarul , vezi Kennedy.

    5.Cine profita cu adevarat de asta?

  • Problema e pe viață și pe moarte !, Biden este doar o momîie senilă jucată de niște maeștri păpușari din umbră !, stafful democrat din spatele lui și serviciile secrete ar trebui anchetate !
    Miza este foarte mare și prea periculoasă !, în ultimii doi ani partidul aflat la putere au spulberat fără urmă 11 TRILIONE de dollari și dacă pierd alegerile vor ieși la suprafață mizeriile de trilioane furate !, au încercat să îl bage la pușcărie cumva pe Trump , nu le-a ieșit , le-a rămas ultima opțiune !
    Păpușarii au identificat un copchil prost , aventurier pe care l-au pus să pună planul în aplicare dar în același timp au mai avut cel puțin 1, 2 hitman cu misiunea să îl lichideze instant pe primul pentru a nu se afla nimic !, astfel asasinul pus , în timp ce la pus pe Trump în ținta lunetei el deja era la rândul lui ținta !, ieșea , nu ieșea planul el trebuia redus la tăcere imediat după !, de aia a fost ploaia aia de gloanțe de după !, oficial asasinul a fost ucis de forțele de securitate , a fost un nebun singuratic, caz rezolvat , morții nu mărturisesc , nu dau declarații și pe nimeni în primire

    • Dumnezeu să binecuvânteze U.S.A.!

    • pentru realitatea

      esti cel mai aproape de adevar .
      dupa felul in care te exprimi ,se pare ca esti un moldovean destept [o exceptie] .restul celor care comenteaza , sunt niste basini proaste .
      cea mai buna analiza ,am citit-o pe site-ul lui andrei badin

      pentru basinile care cred ca a fost doar o manevra electorala = cel care a tras in trump, a omorit un civil din public si a ranit 2 persoane care erau pe traiectoria glontului …………

      • Să-ți fie bășinile în „bahta” ta alt vocabular nu poți avea?–dacă ai acces aici la comentarii!?

    • „11 TRILIONE de dollari” eh au „disparut” la evreul mason jelenski dar mna ce putem spune decat ca e ilegal sa finantezi terorismul dar perfect legal sa finantezi WW3 adica WW1Nuclear. clown world

  • Fiara ranita la cap.Nimic nu este intamplator pe lumea aceasta!

    • prostane,
      in Biblie se spune ca va fi ranita mortal si se va vindeca in chip miraculos. Acum citeste din nou stirea, vezi în ce stare e Trump si intreabă-te dacă inspiraţia ta de a interpreta Scripturile e de la Duhul Sfânt sau e cauzată de deficitul de neuroni.
      Numai interpretaţi Scriptura sectar, de capul vostru, bombalăilor. Mai ales Apocalipsa, cea mai grea carte. De aia rătăciţi pururea, fiindcă va încredeţi în deşteptăciunea voastră, nu în lucrarea Duhului de-a lungul veacurilor.

  • USR în acțiune.Sandi Matei cum l-a batut pe pensionar că era pesedist.Daca avea o armă îl împușca!

  • doar Dumnezeu

    L-a ajutat pe Trump ,se vede pe imagine cum isi misca brusc capul ,chiar cind asasinul trage . Doar citiva mm au facut diferenta dintre viata si moarte.

  • și la apus de soare
    vor sa mi-l omoare
    pă Trump!
    c-are oi mai multe
    mândre și cornute

  • Bine regizat!Păcat de cei nevinovați au „murit”!

  • Mărie și Mărioară ia un par și mă omoară !
    Parul să fie dă soc, să nu mă omori pă loc !… că vreau sa câșcig halejerili…

    Dupa ce nu le-a iesit nici pasienta cu sumitul NATO, sa puna si jidanii de un razbel hatomic, acum au pus in scena ,,atentatul” asupra clonei sataniste jidanite D.Tramp, poate, poate repeta scheciul de la Saraievo, sa declanseze niscaiva razbel, dar nu le-a iesit nici asta ! Si-au iesit rau din mana paduchiosii !
    Oamenii se trezesc tot mai multi si nu mai pun botul la mascareli !

    Mai nou au gasit docomentele bagabontului ,,asasin’’, asa cum au descoprit actele si o carte de pilotaj in masina arabilor care au deturnat avioanele la 9/11 ca sa darame prin IMPLOZIE turnurile WTC.
    Asa de puternice erau acele avioane ca au mai daramat o cladire mai joasa in apropierea WTC, fara sa o atinga avionurile… Teroristi de teroristi, si acum asasin de asasini ! Nu trageti in pianist !

    Adevarul este ca s-a mai animat putin admosfera, pentru ca era mare plictiseala !

    Doi presedinti de CAP discutau :
    – Ai auzit ? L-au impuscat pe Presedintele Kennedy !
    – Am auzit… Mare nenorocire !
    – Eh, ce sa-i faci…asta e viata noastra a presedintilor !

    • cladirile alea erau niste kkturi vai mortisorii lor, se clatinau cand batea vantul oleaca mai tare! facute cu materiale proaste, inalte si degeaba! profit sa iasa, la fel cum construiesc doreii si mafiile imobiliare in turcia, dar si in romania, rezultatul l-am vazut cu totii la ultimele cutremure din turcia, din pacate si in romania va fi la fel, orase distruse 90%! cumva au mai rezistat si nu s-au prabusit total in momentul impacturilor. niste fiare cu geamuri 10% in rest aer 90% din asta erau facute

  • A fi sau a nu fi…clona ! Aceasta este realitatea !
    Voi alegeti ! Ganditi ca nu doare !

    O alta clona D.Tramp langa Melania clonata sau originala ?…
    https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2017/10/trump-melania.2ot63bkv94-678×381.jpg
    Clona D.Tramp asteptand sa fie ,,asasinata’’ : https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2023/03/26/Trump-1-1000×600.png
    Clona D.Tramp ,,asasinata’’ : https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2024/07/14/2024-07-14T003343Z_1915397062_RC2MU8A776NC_RTRMADP_3_USA-ELECTION-TRUMP-1000×600.webp
    Clona D.Tramp si mai asainata : https://www.activenews.ro/thumb-970?/articole/190619.jpg
    Clona D.Tramp foarte asasinata : https://www.activenews.ro/thumb-970?/articole/190619.jpg
    Mos Leguma Bideu dezamagit de profesionalismul ,,asasinului’’ : https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2024/07/14/thumbnail-7-e1720979183967-1000×600.jpg

  • „joe biden is a criminal, and you(US media)’re a criminal for not reporting it!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`