Prima pagină » International » Donald Trump îl insultă pe Joe Biden, numindu-l „o grămadă bătrână”
Donald Trump îl insultă pe Joe Biden, numindu-l „o grămadă bătrână

Donald Trump îl insultă pe Joe Biden, numindu-l „o grămadă bătrână”

04 iul. 2024, 20:40,
BZI.ro, în International

Donald Trump îl insultă pe Joe Biden, numindu-l „o grămadă bătrână de rahat împrăștiat”, și îl atacă într-un clip video de 40 de secunde difuzat de Daily Beast și postat pe rețeaua sa de socializare, Truth Social. În acest clip, Trump avansează o teorie, fără să prezinte dovezi, în care prezice, de la bordul unei mașini de golf, că Biden va fi înlocuit de Kamala Harris.

„L-am scos din cursă şi asta înseamnă că o vom avea pe Kamala”, le spune el interlocutorilor săi, după ce le cere părerea despre prestaţia sa de joia trecută, în dezbaterea CNN de la Atlanta.

„El tocmai a abandonat, ştiţi, abandonează cursa”, a mai spus Trump în video.

„Iar asta înseamnă că o avem pe Kamala Harris (…). Ea este atât de patetică, este atât de rea”, o atacă el pe vicepreşedinta americană, care l-ar putea înlocui pe Joe Biden dacă se va retrage din cursa pentru Casa Albă.

Trump pune sub semnul întrebării capacitatea adversarului său democrat, Joe Biden

În acest clip, Trump pune sub semnul întrebării capacitatea adversarului său democrat, Joe Biden, a cărui sănătate șubredă ar putea împiedica preluarea unui nou mandat prezidențial.

„Vi-l puteţi imagina pe tipul ăsta având de-a face cu domnul Putin: Şi cu preşedintele Chinei, care este o persoană feroce? Este un bărbat feroce, un tip foarte dur”, continuă Trump.

Donald Trump l-a dominat în mod evident pe democrat, în vârstă de 81 de ani.

În urma acestui eșec, personalități de renume și parlamentari democrați își exprimă public îndoielile cu privire la starea lui Joe Biden. Cu toate acestea, Casa Albă și președintele însuși au respins categoric posibilitatea ca Biden să se retragă din cursă, în ciuda îngrijorărilor legate de starea sa.

Înainte de a-și continua partida de golf, fostul președinte a declarat audienței că „tocmai au anunțat că probabil va demisiona”.

Această afirmație, nesusținută de nicio probă, a fost categoric contrazisă de Casa Albă.

„Voi fi în cursă până la sfârşit şi vom câştiga”, a spus miercuri, la rândul său, preşedintele echipei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *