Prima pagină » International » Donald Trump atac dur la adresa lui Biden după ce a fost găsit vinovat: ”Toate acestea sunt făcute de Biden”

Donald Trump atac dur la adresa lui Biden după ce a fost găsit vinovat: ”Toate acestea sunt făcute de Biden”

01 iun. 2024, 12:13,
BZI.ro, în International

Fostul președinte din Statele Unite, Donald Trump tună și fulgeră după ce a fost declarat vinovat de 34 de capete de acuzare. Acesta a aruncat cu atacuri directe la persoana lui Joe Biden, spunând că totul este înscenat de către acesta.

Donald Trump – în istoria SUA: este vinovat pentru 34 de capete de acuzare

Donald Trump este primul președinte american găsit vinovat de către un tribunal penal, ceea ce l-ar putea costa scump în ceea ce privește susținerea politică pe termen lung. La scurt timp după ce un juriu din New York l-a declarat vinovat pe fostul președinte SUA, acesta a ieșit la atac, în special împotriva rivalului său politic, Joe Biden.

Donalt Trump este convins că verdictul pe care l-a primit ar fi o înscenare marca Joe Biden și a celor pe care actualul președinte al Statelor Unite îi are aproape.

„Sunt vizat de un ordin de tăcere de la un om care nu poate pune două propoziţii împreună, dat de o instanţă… toate acestea sunt făcute de Biden şi oamenii lui. Acest lucru este făcut de Washington şi nimeni nu a mai văzut aşa ceva. Iar eu nu am voie să vorbesc despre asta, dar voi aveţi voie să vorbiţi despre asta şi sper că o veţi face”, a declarat Donald Trump.

Fostul președinte nu este deloc de acord cu verdictul pe care l-a primit, astfel că acesta este hotărât să facă apel, așa cum a declarat în cursul zilei de vineri. Totuși, trebuie să aștepte până după data de 11 iulie, atunci când se va pronunța sentința, pentru a putea face acest lucru.

Donald Trump a fost găsit vinovat

Un juriu format din 12 membri l-a găsit, în cursul zilei de joi, vinovat pe Donald Trump de toate capetele de acuzare, în cadrul procesului său penal de la New York. Fostul lider de stat este acuzat pentru plați ascunse către o vedetă de filme pentru adulți.

Comentarii
  • Nu de Biden !, ca senilul ăsta doar este o marionetă în tot show-ul dea conducerea !, ar trebu să știe ca Blinken este la butoane și adevaratul președinte din spatele președintelui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *