Prima pagină » Cancan ultimă oră » Donald Trump a răbufnit! Actorul Sebastian Stan a fost numit „gunoi uman” de fostul președinte al Americii

Donald Trump a răbufnit! Actorul Sebastian Stan a fost numit „gunoi uman” de fostul președinte al Americii

16 oct. 2024, 22:40,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Atac fără precedent al lui Donald Trump! Fostul președinte a răbufnit și l-a umilit pe Sebastian Stan după ce a văzut filmul său biografic.

Candidatul de la Casa Albă a făcut declaraţii dure la adresa actorului român. Umilindu-l public, Trump l-a numit pe Sebastian Stan, „gunoi uman”.

De ce l-a umilit Donald Trump pe Sebastian Stan

Sebastian Stan este unul dintre cei mai de succes actori români din această perioadă. Face furori la Hollywood și are o carieră mare printre multe alte celebrități ale lumii. În anul 2023 a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023 și are realizări uriașe în lumea filmului.

De curând, a fost lansat filmul biografic al lui Donald Trump, rolul principal fiind interpretat de Sebastian Stan. Jignirile fostului preşedinte la adresa actorului român au venit în urma unei scene din film, în care Donald Trump își agresează sexual fosta soție.

Donald Trump susţine că aceasta este o lovitură ieftină și defăimătoare înainte de alegerile prezidențiale ale Statelor Unite ale Americii 2024, la care și el candidează, spunând despre Sebastian Stan și echipa sa sunt gunoaie umane. Mai mult decât atât, vechiul preşedinte susţine că relaţia cu fosta lui soţie, Ivona, a fost una grozavă.

„Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre. (…) Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată, și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. (…) Este atât de trist că gunoaielor umane, cum ar fi persoanele implicate în acest proiect, care sperăm că nu va avea succes, li se permite să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi”, a declarat Donald Trump.

Cum a reacționat Sebastian Stan

Acuzațiile lui Donald Trump la adresa lui Sebastian Stan și a echipei sale sunt grave, astfel că actorul român a reacționat imediat. Sebastian Stan a spus că tot ce face fostul președinte este să își sape singur groapa, care este tot mai adâncă, și este dezamăgitor că a spus aceste cuvinte la adresa lor.

„Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă. Este… este dezamăgitor, cred că e și tulburător cu câtă ușurință poate arunca asemenea cuvinte groaznice. Însă e și foarte previzibil. Adică e atât de negativ și își continuă încercările de a diviza oamenii, pentru că atunci se simte relevant. Sincer, m-am cam săturat de vremuri grele, m-am săturat de negativitate. Și m-am săturat să nenorocească țara”, a declarat Sebastian Stan, în replică pentru Donald Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`