Prima pagină » Local » Domnişoară rea, până la capăt! Tânăra care a făcut circ în traficul din Iași a refuzat să i se recolteze probe biologice. Ar putea fi arestată – EXCLUSIV

Domnişoară rea, până la capăt! Tânăra care a făcut circ în traficul din Iași a refuzat să i se recolteze probe biologice. Ar putea fi arestată – EXCLUSIV

15 aug. 2023, 11:18, 12 ,
în Local

O tânără în vârstă de 31 de ani a făcut spectacol în Bucium ieri, 14 august 2023. Femeia a fost blocată de mai mulţi şoferi după ce au observat că aceasta conducea haotic. Nu mare le-a fost mirarea atunci când au observat că este sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incidentul a fost sesizat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie.

Tânăra beată la volan, oprită în trafic de șoferi

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condusă la spital pentru a i se recolta probe biologice, însă aceasta a refuzat. Pe numele tinerei s-a întocmit un dosar penal, iar aceasta ar putea fi arestată în cele din urmă.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, de către un cetățean, cu privire la faptul că acesta a oprit în trafic o persoană care conducea un autoturism în mun. Iași, pe șoseaua Bucium, posibil sub influența alcoolului.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul și persoana în cauză.

Întrucât conducătorul auto, o femeie de 31 de ani, emana halenă alcoolică, a fost testată alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat acest lucru.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iaşi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`