Prima pagină » Cultural » Dominic Purcell, transformare uluitoare. Cum arată starul din „Prison Break” la 19 ani de la debutul seriei 

Dominic Purcell, transformare uluitoare. Cum arată starul din „Prison Break” la 19 ani de la debutul seriei 

25 oct. 2024, 12:57,
Cezar Bulgaru în Cultural

Dominic Purcell, starul din „Prison Break”, a trecut printr-o transformare uluitoare.

Dominic Purcell, actor australian de 54 de ani, este un nume bine cunoscut printre pasionații de televiziune, datorită rolurilor sale remarcabile în seriale populare. Totuși, puțini l-ar recunoaște pe stradă, având în vedere transformarea sa semnificativă în cei 19 ani scurși de la lansarea îndrăgitului serial „Prison Break”. Schimbările prin care a trecut de-a lungul anilor l-au făcut aproape de nerecunoscut în comparație cu imaginea sa din trecut.

Dominic Purcell, starul din „Prison Break”, transformare uluitoare

Recent, paparazzi au surprins momente rare cu Dominic Purcell în Toluca Lake, Los Angeles, în timp ce se oprea la o stație de benzină pentru a-și alimenta mașina. După ce a terminat de alimentat, actorul a decis să cumpere câteva chipsuri din magazinul de la benzinărie, înainte de a se îndrepta spre locuința sa. Cu o barbă albă, părul cărunt, o șapcă sport pe cap și îmbrăcăminte lejeră, Purcell, cunoscut din „Prison Break” și căsătorit anul trecut cu mama lui Miley Cyrus, a prezentat o apariție surprinzătoare, diferită de cea cu care publicul s-a obișnuit.

În serialul „Prison Break”, Dominic Purcell a jucat rolul memorabil al lui Lincoln Burrows, un personaj care, pe atunci, se afla într-o situație disperată. Lincoln a fost condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu o comisese, fiind acuzat că l-a ucis pe fratele vicepreședintelui. În paralel, fratele său, Michael, interpretat de Wentworth Miller, punea la cale un plan ingenios pentru a-l ajuta să evadeze din închisoare. Această dinamică tensionată a captivat telespectatorii, făcând din „Prison Break” un serial de referință.

Michael a conceput un plan ingenios pentru a jefui o bancă, cu scopul de a ajunge în închisoare și a-i oferi astfel ajutorul lui Lincoln în evadare. „Prison Break” a fost difuzat între 2005 și 2009, urmând ca o a cincea sezon să fie lansat în 2017. În ultima perioadă, Dominic Purcell a avut apariții în producții cinematografice precum „Blood Red Sky”, „Assassin” și „Confidential Informant”.

Dominic Purcell este tată vitreg al lui Miley Cyrus

Viața privată a lui Dominic Purcell a suferit o transformare semnificativă, devenind anul trecut tată vitreg al cunoscutei cântărețe Miley Cyrus, în urma căsătoriei sale cu mama acesteia. Ceremonia romantică cu Trish Cyrus a avut loc la 15 luni după ce aceasta a finalizat divorțul de Billy Ray Cyrus, tatăl lui Miley și artist de renume în muzica country. Cei doi au fost căsătoriți timp de 28 de ani, iar oficial, separarea a fost motivată de „diferențe ireconciliabile”.

Dominic Purcell este un actor australian, cunoscut în special pentru rolul său emblematic din serialul de succes „Prison Break”, în care l-a interpretat pe Lincoln Burrows. Născut pe 17 februarie 1970, la Sydney, Australia, Purcell a avut o carieră diversificată, jucând în filme și seriale de televiziune.

Dominc Purcell, starul din „Prison Break”, a trecut printr-o transformare uluitoare cu care și-a uluit fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024