Prima pagină » National » Dominic Fritz, primarul USR al Timisoarei nu ştie despre scandalul clienţilor falşi în care prefectul şi consilierul local USR, Ana Munteanu, le-a ordonat jandarmilor pe cine să amendeze
Dominic Fritz, primarul USR al Timisoarei nu ştie despre scandalul clienţilor falşi în care prefectul şi consilierul local USR, Ana Munteanu, le-a ordonat jandarmilor pe cine să amendeze

Dominic Fritz, primarul USR al Timisoarei nu ştie despre scandalul clienţilor falşi în care prefectul şi consilierul local USR, Ana Munteanu, le-a ordonat jandarmilor pe cine să amendeze

25 mart. 2021, 12:52,
George Cristian în National

Declaraţii de noaptea minţii făcute de Dominic Fritz, în scandalul în care consilierul local USR, Ana Munteanu a trimis mai mulţi clienţi falşi la un restaurant din Timişoara unde, ulterior, a venit însoţită de jandarmi şi le-a spus oamenilor legii pe cine să amendeze şi pe cine nu.

Dominic Fritz a refuzat să comenteze scandalul în care aceasta a fost implicată, ba mai mult a declarat, potrivit stiripesurse.ro, că nu cunoaște speța în cauză.

Dominic Fritz tace în scandalul din Timișoara

Liderii USR Timiș, în frunte cu primarul Dominic Fritz tac în scandalul din Timişoara. După ce subiectul a fost preluat de toată presa naţională, Ana Munteanu a făcut un live în care dramatizează şi îşi plânge de milă. Aceasta a spus că nu a fost nimeni care să îi spună dacă ceea ce face este sau nu este bine. Totuşi, potrivit stiripesurse.ro, Dominic Fritz, o voce puternică a restricţiilor în Timişoara dar şi în toată ţara, tace şi se face că nu ştie despre ce este vorba.

În schimb, potrivit presei locale, liderul USR Timiș, Cristian Moș a oferit o explicaţie vagă a ceea ce s-a întâmplat în restaurantul din Timişoara:

„Ea a fost sesizată de niște cetățeni, a fost acolo, nu a fost ordonat de prefect, s-a apelat la o sesizare a cetățenilor. Probabil că a fost o eroare comunicațională faptul că s-a făcut acel live, dar nu a fost o sincronizare între domnișoara Ana Munteanu și instituțiile statului. (…) Eu consider că pe fondul mai multor sesizări, consiliera locală a decis să se alăture organelor care au făcut razie la acea locație. S-a dovedit a fi o decizie neinspirată. Noi vom avea o discuție în Biroul Județean pe acest subiect. Scopul său era acela de a trage un semnal de alarmă, cum s-a făcut acel live este o decizie eronată de comunicare. Mă bucură că începem să primim și noi, și organele abilitate dinspre cetățeni sesizări – unde nu se respectă reguli.”, a declarat Cristian Moș, președintele USR Timiș, asta deşi adevărul este cu totul altul.

Ce s-a întâmplat la restaurantul din Timişoara

Ca pe vremea Securităţii, într-un restaurant din Timişoara s-au întâmplat câteva scene reprobabile. Consilierul USR, Ana Munteanu a decis să trimită mai mulţi clienţi falşi la un restaurant din centrul oraşului. După ce a făcut acest lucru, un echipaj de jandarmi şi-a făcut prezenta.

Ana Munteanu, deşi nu avea voie să iasă din casă pentru că nu se afla în interes de serviciu, i-a însoţit pe jandarmi în restaurant unde le-a dat indicaţii şi le-a spus pe cine că amendeze şi pe cine nu.

Totuşi, patronii restaurantului în cauză au o versiune halucinantă. Prin avocata acestora, ei susţin că totul este o schemă de şantaj după ce, cei care administrează firma ce îşi desfăşoară activitatea din locaţia închiriată de la Primăria Timișoara ar fi cerut, pe perioada carantinei şi a restictiilor, anularea plătii chiriei, din considerentul că nu au activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *