Prima pagină » Bursa Barfelor » Dom’ doftor se crede Dumnezău pe Pământ! A uitat că el e în slujba pacienților!
Dom’ doftor se crede Dumnezău pe Pământ! A uitat că el e în slujba pacienților!

Dom’ doftor se crede Dumnezău pe Pământ! A uitat că el e în slujba pacienților!

14 iul. 2022, 02:01, 2 ,
în Bursa Barfelor

În deschiderea ediției de astăzi, babetele cele bârfitoare vă prezintă una despre un nene doftor care se crede Dumnezău pe Pământ. Nu e primul și nici ultimul doftor care crede trebșoara aiasta, dar gurile rele spun că nea’ Căcălin Plicop, mare căutător de pietre prin rinichi, vorbește groaznic cu pacienții și pacientele lui. Cică distrugătorul de pietre nu poate fi deranjat la telefon cu diferite urgențe, iar dacă vreo persoană îndrăznește așa ceva se lasă cu scandal mare: „Nesimțito! Puturoaso! Cum îndrăznești să mă suni pe mine, în uichend, cu durerile tale închipuite?! Crezi că eu am timp de voi?!” Din câte se pare, dom’ Căcălin e unul dintre doftorii ceia care uită că e în slujba pacienților…

Comentarii
  • Prostul asta umbla prin 2007 cu spaga la vedere:bancnota de 100 lei in buzunarul de la piept prin cabinet ,prin spital.Expusa ostentativ.
    Cat despre treaba,fugiti cat puteti de el ,NU face nimic.!
    Si mai are un obicei :mananca seminte pe strada si scuipa cojile pe jos.Vazut cu ochii mei,prin centrul orasului.
    Boarfa cu aere academice,vai de pacientii care ajung la el !!!!
    Exista la Bucuresti aparatura si specialisti pt litotritie extracorporala.

  • Cu nesimtitul asta am copilarit , si imi pare rau cu nu i-am tras destule suturi in cur si palme dupa cap atunci dar nu este tirziu nici acum, poate si-o ia acum de la vreun pacient sau personal medical.Nu v a mai spun ca aceeasi atitudine o avea si cu mama lui , o distinsa profesor la fac. de constructii, o jignea si umilea .Bobo cit de curind o vei lua pe cocoasa de o sa-ti sara ,,pietrele” in ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *