Prima pagină » Cancan » Dolph Lundgren, surprins pe plajă cu soția și fiica. Cele două sunt de vârstă apropiată

Dolph Lundgren, surprins pe plajă cu soția și fiica. Cele două sunt de vârstă apropiată

16 iul. 2024, 10:07,
BZI.ro, în Cancan

Celebrul actor al filmelor de comedie Dolph Lundgren a fost surprins de paparazzi pe plajă în Sardinia cu soția și fiica. Vedeta în vârstă de 66 de ani se luptă cu o maladie nemiloasă cu care a fost diagnosticat în urmă cu 8 ani. În pofida problemelor de sănătate, Dolph Lundgren s-a căsătorit anul trecut cu partenera sa Emma, care este cu aproape 40 de ani mai tânără decât el.

Dolph Lundgren a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu nouă ani. Într-un interviu acordat anul trecut, actorul a dezvăluit că a fost operat pentru îndepărtarea a șase tumori canceroase și a suferit o terapie sistemică. Cu toate acestea, actorul filmelor de acțiune a continuat să își trăiască viața la maxim și să se bucure de momentele frumoase alături de familia sa.

Dolph Lundgren, surprins pe plajă cu soția și fiica

Recent, Dolph Lundgren a fost surprins de paparazzi pe o plajă din Sardinia, alături de soția sa, Emma Krokdal, și fiica lui, Greta, în vârstă de 22 de ani. Imaginile cu cei trei au devenit virale, iar multă lume a fost uimită de faptul că soția actorului și fiica lor par să aibă aceeași vârstă. Mulți din cei care au văzut imaginile chiar s-au întrebat care e fiica și care e soția, având în vedere că cele două au cam aceeași vârstă.

Starul de la Holywood pare mai fericit ca oricând, fiind tot numai un zâmbet în timp ce petrece timp pe plajă alături de soția Emma Krokdal și Greta, fiica cea mică, în vârstă de 22 de ani. Actorul s-a bucurat și de o baie în mare și n-a părut să fie deranjat de faptul că paparazzii l-au urmărit non-stop.

Actorul s-a căsătorit cu Emma Krokdal în iulie 2023, pe insula Mykonos din Grecia, iar cei doi par să formeze o pereche fericită. Despre Emma, Dolph a declarat că i-a schimbat complet viața și că sunt norocoși să se aibă unul pe celălalt.

În ciuda diagnosticului teribil, Lundgren a continuat să lucreze și să filmeze pentru proiecte precum „The Expendables 4” și „Aquaman și Regatul Pierdut”. Cu toate acestea, actorul a recunoscut că a avut momente dificile și că a fost sfătuit de medici să își petreacă mai mult timp alături de familie.

Cu și-a cunoscut actuala soție

Emma și Dolph s-au cunoscut în iulie 2019 la o sală de sport din West Hollywood. Și-au oficializat relația la Festivalul de Film din Republica Dominicană și de atunci sunt de nedespărțit. Chiar dacă îi despart 39 de ani, actorul spune că Emma i-a schimbat complet viața și că formează perechea perfectă: „Sunt un norocos că o am pe Emma”.

Soția lui Dolph este de-o seamă cu fiica cea mare a actorului, Ida. Cele două fete ale lui Dolph se înțeleg de minune cu mama lor vitregă și, pe lângă vacanțele pe care le petrec împreună, sunt fotografiate deseori la aceleași evenimente.

În prezent, Dolph Lundgren pare să se bucure de viața de familie și de momentele petrecute alături de soția și fiica sa, demonstrând că boala nu i-a încetat spiritul și pasiunea pentru viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *