Prima pagină » Radio » Actualitate » Dolph Lundgren, nuntă secretă în Grecia! Vedeta filmelor de acțiune se luptă de 8 ani cu cancerul

Dolph Lundgren, nuntă secretă în Grecia! Vedeta filmelor de acțiune se luptă de 8 ani cu cancerul

21 iul. 2023, 14:21,
în Radio

Dolph Lundgren a bifat o nouă nuntă, în Grecia de această dată, eveniment amânat de mai multe ori din cauza restricțiilor COVID. Vedeta filmelor de acțiune se confruntă cu serioase probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 8 ani. Emma Krokdal, cea care i-a devenit soție lui Dolph Lundgren, este cu 38 de ani mai tânără decât actorul.

Dolph Lundgren, care se luptă cu cancerul de 8 ani, nu se lasă doborât de boală. Actorul se bucură din plin de fiecare clipă de viață, iar zilele trecute s-a căsătorit pe o insulă din Grecia, cu iubita lui, Emma Krokdal.

Dolph Lundgren, nuntă secretă în Grecia

Dolph Lundgren a spus „Da!” într-un cadru de vis, chiar pe continentul european. Starul de la Hollywood s-a căsătorit în mare secret cu logodnica sa, Emma Krokdal, iar ceremonia restrânsă a avut loc în urmă cu câteva zile, pe insula Mykonos din Grecia.

„Am ales să ne sărbătorim dragostea căsătorindu-ne la vila noastră din Mykonos, alături de familie și de câțiva prieteni apropiați. (…) Am simțit că în sfârșit era momentul potrivit pentru a sărbători dragostea, viața și fericirea – în țara zeilor”, a declarat Dolph Lundgren pentru revista People.

Starul din Rocky a mărturisit că a amânat nunta de mai multe ori din cauza restricțiilor Covid dar și din cauza tratamentelor dificile la care a fost supus după ce a fost diagnosticat cu cancer. Între Dolph Lundgren, care are 65 de ani, și soția sa este o diferență de vârstă destul de mare. Astfel, Emma Krokdal a împlinit vârsta de 26 de ani de curând, chiar în timpul vacanței din insula Mykonos.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu 8 ani

Recent, Dolph Lundgren a dezvăluit că se luptă cu cancerul de opt ani încoace. În 2015 i-a fost depistată o tumoare la unul dintre rinichi, care i-a fost extirpată, dar de atunci a început calvarul.

„Am făcut scanări la fiecare șase luni, apoi le faci în fiecare an, și a fost bine, știți, timp de cinci ani”, a explicat el.

Actorul a precizat că boala a recidivat în anul 2020, după ce a făcut un RMN. În acel moment, el a aflat că maladia sa a ajuns în stadiul terminal, răspândindu-se la plămâni, stomac și coloana vertebrală. La acel moment, medicii i-au mai dat cel mult trei ani de trăit.

Dolph Lundgren este la al treilea mariaj și are are două fete, Ida (27 de ani) și Greta (21 de ani). Cele două fiice i-au fost alături tatălui la ceremonie și au postat mai multe imagini pe contul de Instagram. Mai mult, Dolph și noua sa soție au fost recent surprinși de paparazzi, în timp ce se relexau pe o barcă în Mykonos alături de mai mulți prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *