Prima pagină » Cancan ultimă oră » Doliu uriaş! Neta Soare e devastată: „L-am pierdut”

Doliu uriaş! Neta Soare e devastată: „L-am pierdut”

30 mai 2021, 10:49,
în Cancan ultimă oră

Neta Soare traversează una dintre cele mai triste perioade din viața sa. Soțul ei a încetat din viață, după ce a fost diagnosticat cu o maladie care a răpus multe destine de-a lungul timpului. Deși, inițial, organismul său a raspuns bine la tratamentul care i-a fost administrat, ulterior, el a început să se simtă extrem de rău, medicii neputând să îl salveze. Cântăreața a oferit mărturii copleșitoare despre cauza morții bărbatului iubit.

Îndrăgita solistă de muzică populară a povestit într-un interviu acordat prin telefon că soțul ei că s-a internat în urmă cu două săptămână, pentru că era foarte răcit. Aici, medicii i-au pus diagosticul de: bronhopneumonie.

“A fost internat pentru stabilirea unui diagnostic. Acolo a răcit foarte tare, a făcut bronhopneumonie, şi din cauza acestei afecţiuni a şi decedat după două săptămâni. A stat o săptămână pentru tratament pentru bronhopneumonie, au zis că este în regulă, că este bine, numai că nu şi-a mai revenit, foarte greu a fost. După două săpămâni, l-am pierdut”, a declarat Neta Soare în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Despre bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 35 de ani, vedeta a mai spus: “O viaţă de om, doi oameni care s-au înţeles, el m-a înţeles pe mine că eu am avut o viaţă agitată în sensul că programul meu a fost mai dezordonat, ştii când pleci dar nu ştii când te întorci acasă, m-a însoţit când a putut în deplasările mele, dar asta e, după atâţia ani vine un moment în care… adică, la noi chiar a sosit momentul în care el a plecat pe ultimul drum”.

Neta Soare își va conduce soțul pe ultimul drum mâine

“Astăzi (n.r.: ieri), soțul meu a plecat într-o lume mai bună, vă așteptăm mâine (n.r.: azi), începând cu orele 12:00 la capela Bisericii Oota din cartierul Valea Roșie, iar duminică, la orele 12:30, îl vom conduce pe ultimul drum. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este mesajul publicat pe Facebook de solistă la câteva ore după ce a aflat că bărbatul iubit a încetat din viață.

Monica Anghel a trecut prin aceeași situație

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino a fost specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă. Acesta s-a stins din viață de curând din cauza unor probleme cardiace care, în cele din urmă, i-au curmat viață.

Monica Anghel știa de problemele de sănătate cu care se confruntă Carandino. În ultima perioadă, chiar dacă urma un tratament, acestea s-au agravat.

„Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a declarat Monica Anghel la Fanatik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024