Prima pagină » Titlurile zilei » Doliu peste o comună întreagă, după carnagiul din Păcurari! Ieri a fost condusă pe ultimul drum cea de-a patra victimă a „Văduvei negre” – Exclusiv – Foto

Doliu peste o comună întreagă, după carnagiul din Păcurari! Ieri a fost condusă pe ultimul drum cea de-a patra victimă a „Văduvei negre” – Exclusiv – Foto

22 iun. 2022, 02:00, 2 ,
Andreea Pădurescu în Titlurile zilei

Ion Cojocaru, ultima victimă a carnagiului din Păcurari, a fost condus de familie pe ultimul drum. La înmormântarea bărbatului au participat aproximativ 250 de persoane, printre care prieteni și un grup de colegi de la Citadin, Iași. Au curs râuri de lacrimi în comuna Albești din Botoșani

Ion Cojocaru, angajatul Citadin care locuia în comuna Albești din Botoșani, și el victimă a carnagiului din Păcurari, a fost înmormântat. Acesta a fost condus pe ultimul drum în ziua de marți, 21 iunie 2022. Aproximativ 250 de persoane au fost prezente la înmormântare, printre care și mulți colegi din Iași. Acesta a fost ultimul înmormântat dintre cele 4 victime ale tragicului accident.

„Nu avem cuvinte. Ion era căsătorit, soția lui este casnică, pentru că are niște probleme de sănătate și acum a rămas singură, săraca. Are doi copii, un băiat care trăiește în satul  Buimăceni, de aici din comună, și are și el  doi copii. Mai are o fată care locuiește și lucrează în Franța, cu soțul și cei doi copii. A venit, săraca, tocmai de acolo, să își  înmormânteze tatăl. La înmormântare, au participat aproximativ 250 de persoane. Lucra la Iași, la Citadin, de aproape 15 ani, și uite unde a ajuns”, a spus unul din vecinii și prietenii lui Ion Cojocaru.

Și celelalte 3 victime din Iași au fost înmormântate

În timp ce Adina Iuliana Ghervase, „Văduva neagră”, de la Iași, se află în spatele gratiilor, familiile celor decedați, cu ultimele puteri, și-au înmormântat soții, tații… Toate cele 4 victime au fost înmormântate. Primii au fost Ciprian Duca și Alexandru Bounegru. Cei doi au fost conduși de familie pe ultimul drum duminică, 19 iunie 2022.

Inginerul Ciprian Duca a fost înmormântat la cimitirul Petru și Pavel din municipiul Iași. Alexandru Bounegru a fost înmormântat la cimitirul din comuna Comarna, Iași. Colegul lor, Gheorghe Șutacu, și el una dintre victimele groaznicului accident din Păcurari, locuia în satul Hermeziu, comuna Trifești, și a fost înmormântat tot acolo, luni, 20 iunie 2022. Au fost niște zile extrem de grele pentru familiile celor uciși, însă acestea au același scop acum, anume să facă dreptate.

Adina Iuliana Ghervase avea o alcoolemie de peste 0,40 la mie

Amintim că accidentul mortal a avut loc în cursul nopții de joi, 16 iunie 2022, când o soferiță care avea o alcoolemie de peste 0,40 la mie, a ucis 4 oameni și a băgat alți 3 în spital. În urma impactului devastator, șoferița,  Adina Iuliana Ghervase a scăpat cu câteva zgârieturi. În prezent, aceasta se află în arest pentru 30 de zile. Ieri, a fost înmormântată a patra victimă a carnagiului din Păcurari, Iași.

Comentarii
  • As Lumi lider de șpăgi

    Domnule manajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridin ,spit Cfr ,spit d3 copii
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt mizerabile !

  • Ziaristul lui peste mort, auzi „văduvă neagra” .Nu sunteți buni sa scrieți nici pentru ultimul cioban de pe lumea asta.
    Sunt convins ca încasați salariile degeaba,turnători srl…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`