Prima pagină » Local » Doliu la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Un important profesor a decedat
Doliu la Universitatea

Doliu la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Un important profesor a decedat

22 iun. 2020, 16:34,
în Local

Doliu la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Profesorul universitar Cornel Munteanu s-a stins după o luptă de mai mulţi ani cu boală incurabilă, cancerul. Pe fondul acestor probleme de sănătate profesorul a făcut un atac vascular cerebral care i-a fost fatal.

„Ce veste năpraznică!
Generații întregi de absolvenți de marketing de la FEAA suntem șocați! Dragul nostru profesor Cornel Munteanu nu mai este printre noi!
O fi având și Cel de Sus nevoie urgentă de un strateg bun! Drum lin, profesore, și mulțumim pentru tot ceea ce ai sădit în noi!”, a transmis Marius Sorin Danga.

Corneliu Munteanu a ghidat destinul a mai multe generații de studenți. Acesta a predat  Marketing, Publicitate, Tehnici promoţionale, Strategii de preţ şi Marketing strategic în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Acesta a efectuat numeroase studii de piață pentru firme din regiunea Nord-Est și a consiliat firme din ramuri economice diferite din această regiune.

În urmă cu câteva zile o altă veste a îndoliat colectivul Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași

Moartea bibliotecarei Elena Ștefănescu aduce în prim-plan o poveste emoționantă! Biblioteca Central Universitară „Mihai Eminescu” Iași pierde un pasionat și un profesionist aparte. Elena Ștefănescu era persoana care se ocupa de segmentul Colecțiilor Speciale, din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași. Ani de-a rândul, bibliotecarul Elena Ștefănescu a activat ca un foarte bun specialist pe segmentul domeniului ce ține de principiile de păstrare și mânuire a cărților de colecție. Chiar dacă viața a fost dură cu Elena Ștefănescu, ea a fost mereu o fire luptătoare și un coleg unic

Moartea Bibliotecarului Elena Ștefănescu scoate la iveală o poveste emoționantă! Biblioteca Central Universitară „Mihai Eminescu” Iași pierde un pasionat și un profesionist aparte. Elena Ștefănescu era persoana care se ocupa de segmentul Colecții Speciale.

„O inimă prea mare, într-un trup atât de subțire!”, este mesajul colegilor de la Biblioteca Central Universitară „Mihai Eminescu” Iași.

Miile de studenți, profesori sau vizitatori care au ajuns la Iași au putut admira numeroase dintre vechile și valoroasele cărți existente la Biblioteca Central Universitară „Mihai Eminescu”. Elena Ștefănescu a fost pasionatul iubitor al cărților de colecție expuse în oraș sau la diverse evenimente tematice cu volume de colecție.

Poveste plină de emoție, în spatele morții bibliotecarului Elena Ștefănescu

Elena Ștefănescu era persoana care se ocupa de segmentul Colecțiilor Speciale din cadrul bibliotecii. Mare parte a vieții sale, bibliotecarul Elena Ștefănescu a fost un foarte bun specialist în ceea ce privește principiile de păstrare și mânuire a cărților de colecție. Chiar dacă viața a fost dură cu Elena Ștefănescu, mereu a fost o fire luptătoare și un coleg unic.

„Cu profundă tristețe, anunțăm stingerea din viață înainte de vreme a colegei noastre, Elena Ștefănescu. Pentru colegi a fost o persoană meticuloasă, foarte muncitoare, pasionată de munca desfășurată, împărtășind cu generozitate din cunoștințele și experiența ei. Pentru prieteni, un sprijin de nădejde, o inimă prea mare într-un trup atât de subțire!

Pentru familie, o adevărată soră, atentă și iubitoare. Adică – un suflet deosebit! Ar mai fi avut multe de spus și multe de făcut. Ne rămâne nouă să-i prețuim amintirea și să-i continuăm munca. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, tuturor celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște!”, au transmis colegii de la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”.

Biblioteca Central Universitară „Mihai Eminescu” pierde unul dintre cei mai buni bibliotecari din România

Moartea bibliotecarului Elena Ștefănescu reprezintă o pierdere de neînlocuit. Elena Ștefănescu a activat ca un foarte bun specialist pe segmentul domeniului ce ține de principiile de păstrare și mânuire a materialului din bibliotecă.

„Elena Ștefănescu era persoana care se ocupa de segmentul Colecțiilor Speciale, de la Biblioteca Central Universitară «Mihai Eminescu». În ultimele săptămâni a avut probleme grave de sănătate. Drept consecință, aceasta și-a luat concediu. De-a lungul a zeci de ani, Elena Ștefănescu a fost unul dintre bibliotecarii care au ținut să protejeze și să promoveze unele dintre cele mai valoroase publicații, documente și cărți din secția Colecții Speciale. Nu în ultimul rând, trebuie spus că Elena Ștefănescu a oferit, prin munca sa, spre expunere și evidențiere fondul valoros și inestimabil al secției Colecții Speciale”, au încheiat colegii de la Biblioteca Central Universitară „Mihai Eminescu” Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`