Prima pagină » Local » Doliu la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași. Prof. Stelian Chilărescu a decedat
Doliu la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași. Prof. Stelian Chilărescu a decedat

Doliu la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași. Prof. Stelian Chilărescu a decedat

14 oct. 2024, 13:02,
în Local

Zi de doliu și la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași. Prof. Adina Romanescu, directorul unității de învățământ, a transmis că prof. Stelian Chilărescu a decedat.

„Cu profundă tristețe, anunțăm că s-a stins încă o stea din galeria mentorilor care au marcat devenirea Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași.
Domnul profesor Stelian Chilărescu a fost un om remarcabil prin caracter, bunătate și disciplină. A fost director adjunct în perioada septembrie 1992 – decembrie 1995 și s-a implicat în reforma învățământului românesc postrevoluționar. Ca profesor de sport, elevii și-l amintesc pentru modul în care i-a învățat să se autodepășească și să lucreze în echipă. Domnul profesor Stelian Chilărescu a fost un lider al cancelariei care a contribuit semnificativ la consacrarea baschetului drept una dintre identitățile dragului nostru LIIS!
Îi vom păstra o veșnică amintire și recunoștință pentru contribuția la prestigiul liceului și la formarea oamenilor care poartă marca LIIS în inimă.
Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, a transmis prof. Adina Romanescu, director LIIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`