Prima pagină » Actualitate » Doliu la Hollywood! S-a stins din viață cunoscutul actor din serialul „The Big Bang Theory”

Doliu la Hollywood! S-a stins din viață cunoscutul actor din serialul „The Big Bang Theory”

19 iul. 2024, 12:40,
în Actualitate

Bob Newhart, renumitul actor care a avut un impact semnificativ asupra televiziunii americane în anii 1960 și 1970 și care a jucat recent rolul profesorului Proton în serialul „The Big Bang Theory”, a murit la vârsta de 94 de ani. Informația a fost transmisă joi de agentul său, conform AFP, citat de Agerpres.

A murit profesorul Proton în serialul „The Big Bang Theory”

Newhart a murit acasă, în Los Angeles, după ce s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, a precizat agentul său, Jerry Digney, într-un comunicat oficial.

Inițial contabil, Newhart și-a început cariera în comedie în 1960, lansând un album de monologuri intitulat „The Button-Down Mind of Bob Newhart”. Acest album a ajuns rapid pe primul loc în topurile de vânzări de discuri și i-a adus două premii Grammy, pentru cel mai bun album și pentru revelația anului, o performanță remarcabilă pentru un comediant.

Citește și Cunoscutul actor din serialul preferat de mii de români a fost găsit mort în mașina sa

Succesul său l-a dus la crearea emisiunii „The Bob Newhart Show” pe NBC, urmată de un serial omonim în anii 1970, unde a jucat rolul unui psiholog din Chicago. Acest personaj l-a consacrat ca o figură emblematică a televiziunii americane și i-a deschis porțile cinematografiei, având roluri în filme precum „In & Out” (1997) și „Elf” (2003).

 

În anii 2010, Newhart a făcut mai multe apariții în rolul profesorului Proton în „The Big Bang Theory”, un serial despre fizicieni care a devenit unul dintre cele mai populare din lume.

Un actor celebru a murit la doar 30 de ani

Într-un alt șir de idei, reiterăm cum Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său ca Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, a murit la doar 30 de ani. Soțul său, Nicolas James Wilson, a anunțat că medicii nu au găsit o explicație pentru decesul actorului. Cu doar șase luni în urmă, Heslin se căsătorise cu Nicolas James Wilson.

„Mike era tânăr, sănătos, iar medicii nu au nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat”, a scris Wilson într-o postare.

„Când ți-am simțit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăți. Dacă aș fi putut face schimb de locuri cu tine, aș fi făcut-o fără ezitare. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, și voi trăi fiecare zi în onoarea ta”, a adăugat Wilson pe platforma X.

Heslin a devenit cunoscut pentru rolul său în „Special Ops: Lioness”, unde a jucat alături de Zoe Saldana și Nicole Kidman. De asemenea, a apărut în alte seriale precum „The Influencers”, „Younger” și „7 Deadly Sins”, iar recent în filmul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024