Prima pagină » Local » Doliu la Colegiul Național Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași. Un iubit profesor a murit
Doliu la Colegiul Național Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași. Un iubit profesor a murit

Doliu la Colegiul Național Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași. Un iubit profesor a murit

26 iun. 2024, 15:04,
în Local

Doliu la Iași! Prof. Virginia Pavel, profesoară de înaltă ținută intelectuală și umană la Colegiul Național Pedagogic „Vasile Lupu” Iași, a murit. Sute de elevi i-au adus flori și gânduri pline de recunoștință.

„Colectivul Colegiului Național Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași și sutele de absolvenți normaliști care i-au fost elevi aduc brațe de flori și gânduri pline de recunoștință, celei care a fost Virginia Pavel, profesoară de înaltă ținută intelectuală și umană mai bine de trei decenii.

Doamna Profesoară Virginia Pavel a predat Psihologie, Pedagogie și a coordonat Practica Pedagogică cu mult profesionalism, implicare empatică și exigență deopotrivă pentru învățăceii normaliști. În memoria elevilor săi și a întregii comunități normaliste rămâne dascălul desăvârșit, cu har și vocație, mereu alaturi de elevi cu vorba și fapta, profesorul care a fost lumină și a dăruit lumină, un model și mentor al zeci de generații de învățători și educatoare.

Invățătura sădită în sufletele elevilor Domniei Sale, chipul său frumos și senin vor ține vie recunoștința, amintirea duioasă și puterea lecțiilor care nu se uită niciodată.

Dumnezeu să o odihnească în pacea Sa eternă! Condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`