Prima pagină » Pascani » Actualitate » Doliu la Casa Regală! Cu toții sunt răpuși de durere

Doliu la Casa Regală! Cu toții sunt răpuși de durere

27 oct. 2022, 22:30,
în Pascani

În ultima vreme am primit o mulțime de vești rele despre personalități celebre de la noi din țară. Aflăm acum că un membru important al Casei Regale din România a plecat dintre noi, iar toți membrii acesteia sunt răpuși de durere.

Casa Regală a României este îndoliată, după ce a primit o lovitură grea. Simina Mezincescu, fostă şefă a Protocolului Regal, Comandor al Ordinului Coroana României şi purtătoare a Crucii Casei Regale a României, s-a stins din viață. Toți cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc, fiind un personaj extrem de iubit.

A murit Simina Mezincescu

Anunțul decesului a fost făcut de Casa Regală a României, printr-o postare pe rețelele de socializare. Nu a fost precizat motivul exact al decesului, dar oficialii au ținut să precizeze că Simina a fost un exemplu de demontare, dar și de rezistență de-a lungul anilor, care merită toată admirația și respectul.

Fosta șefă a Protocolului Regal a fost plină de curaj și demnitate de-a lungul anilor. A contribuit masiv și constant la dezvoltarea societății din prezent și a fost foarte apreciată de membrii Casei Regale.

”Simina Mezincescu este un exemplu de demnitate şi rezistenţă în faţa brutalităţii comunismului, şi un om care, păstrându-şi curajul, speranţa şi energia, a putut să contribuie, timp de mai multe decenii, la dezvoltarea pozitivă a societăţii noastre.

Simina Mezincescu lasă în urmă pe fiica sa, doamna Yvette Fulicea, căreia Majestatea Sa i-a transmis o scrisoare de condoleanţe. Odihnească-se în pace între cei drepţi!”, a transmis, miercuri, 26 octombrie, Familia Regală a României, printr-o postare pe Facebook.

În 1959 a ajuns să fie judecată, iar mai apoi condamnată în cadrul marelui “Lot Noica-Pillat”. A fost colegă de celulă cu soţia lui Ion Mihalache și a îndurat chinuri și torturi inimaginabile. Acestea și-au pus serios amprenta asupra ei și au transformat-o complet pe Simina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`