Prima pagină » National » Doliu în naționala de fotbal a României. A murit selecţionerul Florin Bulgar. Era infectat cu COVID

Doliu în naționala de fotbal a României. A murit selecţionerul Florin Bulgar. Era infectat cu COVID

22 oct. 2020, 10:32,
George Cristian în National

Este doliu în naţională de fotbal a României. Florin Bulgar, selecţionerul echipei naţionale de fotbal feminin a murit la doar 48 de ani. Anunţul a venit cu puţin în urmă printr-o postare publicată pe reprezentanţii echipei de fotbal feminin.

Selecţionerul naţionalei de fotbal feminin a României a murit la vârsta de 48 de ani după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Decesul a survenit în noaptea de miercuri spre joi.

Florin Bulgar a murit răpus de COVID la doar 48 de ani

Florin Bulgar a murit la doar 48 de ani în urma unei infectări cu COVID-19. Decesul a venit ca un şoc, iar echipa naţională de fotbal feminin a făcut anunţul trist în această dimineaţă. În mesajul postat de reprezentanţi se arată faptul că ilustrul antrenor a murit la o vârstă fragedă, pe data de 22 octombrie la ora 01.30

„Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin.

Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața.

În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa Națională feminină a României sub 19 ani .

Întreg stafful și jucătoarele sunt alături familiei și transmit sincere condoleanțe.

Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.

NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

Florin Bugar 1970-2020”, anunță echipa de fotbal feminin.

Acesta antrena echipa naţională de forbal feminin U19 şi în paralel mai antrena şi echipă locală de fotbal Piros Security din Arad. Acesta a antrenat de-a lungul timpului mai multe echipe de fotbal.

Echipa națională de fotbal feminin a României reprezintă România în competițiile internaționale de fotbal feminin.

Pe 5 aprilie 1990, se oficializează practicarea fotbalului feminin. În luna iunie a aceluiași an, echipa națională feminină este invitată la un turneu internațional în Italia la Messina. O mare acțiune de selecție este organizată pe 8 mai 1990 la Stadionul 23 August cu o participare de 188 sportive. Echipa României debutează pe 4 iunie 1990, jucând împotriva selecționatei olimpice a Italiei și câștigă sub conducerea antrenorilor Virgil Popescu și Ion Bedreaga.

Echipa naţională de fotbal feminin nu s-a făcut remarcata în plan internaţional. Totuşi, fetele au zeci de apariţii internaţionale. De menţionat este faptul ca fotbalul feminin nu stârneşte o mare emoţie pe teritoriul României. În prezent, echipa naţională ocupa locul 41 în totul internaţional al Echipelor Naţionale de Fotbal Feminin.

Cea mai bună poziţie a sa datează din mai 2016, atunci când fetele ocupau poziţia 31 la nivel internaţional. În prezent, poziţia 41 este cea mai slabă din istoria echipei de fotbal a României.

FRF a transmis un mesaj de condoleanţe

Federaţia Română de Fotbal a transmis un mesaj de condoleanţe. Aceştia îşi exprima regretul trecerii în nefiinţă a celui care a fost un antrenor de valoare. De-a lungul timpului, se menţionează în mesaj, antrenorul a mai pregătit echipa de fete şi băieţi CFR Timişoara, dar şi echipele naţionale de junioare ale României.

„Florin Bugar a pierdut în această dimineață cea mai importantă luptă, cea cu viața!

Antrenorul echipei naționale de fotbal feminin al României și al echipei Piroș Security Arad a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID.

De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieți și fete a clubului CFR Timișoara, echipa Piroș Security Arad și echipele naționale de junioare ale României.

Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați”, a transmis FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *