Prima pagină » Cancan ultimă oră » Doliu în lumea muzicii! Un artist de talie mondială a murit

Doliu în lumea muzicii! Un artist de talie mondială a murit

30 iul. 2020, 11:39,
în Cancan ultimă oră

Un cunoscut rapper american a murit la vârsta de 47 de ani din motive necunoscute. Anunțul a fost făcut pe Instagram de trupa The Toots, din care a făcut parte cântărețul. Mai multe detalii, în continuare.

Doliu în lumea muzicii din SUA
Raperul Malik B, pe nume său real Malik Abdul Baset, fost component al trupei The Roots, a murit, ieri, la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut de colegii de trupă, pe Instagram.

„Cu inimile grele și cu ochii în lacrimi, vă informăm cu regret despre trecerea iubitului nostru frate și membru Roots, Malik Abdul Baset, în neființă. Fie ca el să fie amintit pentru devotamentul său pentru islam“, este anunțul scris de trupa The Roots.

La scurt timp, trupa a transmis un mesaj și pe pagina oficială de Twitter: „Vă informăm cu regret despre trecerea în nefiinţă a iubitului nostru frate şi a membru de lungă durată Roots, Malik Abdul Baset. Va fi amintit pentru devotamentul său pentru islam şi inovaţia adusă ca unul dintre cei mai dotaţi MC din toate timpurile. Vă rugăm să-i respectaţi familia pe perioada doliului“.

A murit rapperul Malik B
Pentru moment, cauza morții rapperului este necunoscută. Nici locul sau data exactă când acesta a decedat nu au fost precizate. Malik B rămâne o legendă pentru cei ce au iubit muzica sa, fiind, totodată, și fondatorul trupei The Roots, lansată în 1987.

În 1999, cântărețul părăsea formația pentru o carieră solo, aceasta fiind, de asemenea, de succes.

„Îmi plâng vărul iubit astăzi. A fost atât de talentat şi a avut o inimă mare“, a scris pe Twitter Don Champion, vărul rapperului Malik B.

Primul album lansat pe piaţă a fost „Organix“ (1993), cu care The Roots şi-a anunţat apropierea faţă de curentul hip-hop în ascensiune la acea vreme, prin folosirea de instrumente tradiţionale în loc de basul electric şi incluzând influenţe clare din jazz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *