Prima pagină » Cancan ultimă oră » Doliu în lumea muzicii românești! Anunțul sfâșietor făcut de Matilda Pascal-Cojocăriţa

Doliu în lumea muzicii românești! Anunțul sfâșietor făcut de Matilda Pascal-Cojocăriţa

20 aug. 2022, 14:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Doliu în lumea muzicii românești! Artista Matilda Pascal-Cojocărița plânge moartea mamei ei și a făcut anunțul sfâșietor în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare.

Lumea muzicii românești este din nou în doliu. Îndrăgita Matilda Pascal-Cojocărița trece prin momente dureroase, după ce și-a pierdut mama. Artista a făcut anunțul morții cele care i-a dat viață pe Facebook.

Matilda Pascal-Cojocăriţa, în doliu după moartea mamei ei

Ileana, mama cântăreței, a decedat joi, 18 august, cu doar o lună înainte să împlinească 90 de ani. Vârsta înaintată și problemele de sănnătate asociate i-au adus moartea, iar pierderea ei a lăsat-o pe fiica sa cu un gol imens în suflet.

„Frumoasa mea, îmi este atât de greu să înțeleg căci de astăzi nu mai sunt copil, în ochii tăi mi-am oglindit toată existența mea, privirea-ți blândă m-a ocrotit și m-a urmărit pretutindeni, m-ai învățat să pășesc, m-ai învățat să vorbesc, m-ai învățat să iubesc, m-ai învățat să dăruiesc, oamenii să-i prețuiesc, mi-ai dat har și puterea de a învinge. Pentru tot și toate îți mulțumesc!…dorul doare tare MAMĂ.

Dumnezeu să-ți mângâie sufletul și să-l așeze de-a dreapta SA! … Luni, 22 august, ora 11:00 ne vom lua rămas bun iubita mea, pentru totdeauna!”, a scris Matilda Pascal-Cojocăriţa pe Facebook.

Artista și-a plâns fostul soț anul trecut

Moartea mamei cântăreței vine la aproximativ un an de la un alt moment de cumpănă în viața acesteia. Fostul ei soț, cel care i-a dăruit singurul ei copil, a murit după o luptă cu o boală grea. Ioan Cojocărița era, de asemenea, artist de profesie și a fost înmormântat într-un cimitir din Iași. Căsnicia dintre Matilda Pascal-Cojocărița și artist a durat 13 ani, iar cei doi au răămas în relații bune și după despărțire.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la numar , cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a daruit cel mai frumos și scump cadou de pe pamant , pe Alin , copilul nostru. Am ramas într-o frumoasa relație de prietenie pe viață

De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a desparțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit! Nu ne ramane decât să ne rugam pentru sufletul tau nobil ! Drum lin catre stele Jane ! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace !”, a fost mesajul postat la acea vreme de artistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *