Prima pagină » International » Doliu în lumea muzicii! Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbușit pe scenă

Doliu în lumea muzicii! Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbușit pe scenă

06 sept. 2024, 15:20,
în International
Doliu în lumea muzicii! Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbușit pe scenă

Rapperul american Fatman Scoop a încetat din viață, a anunțat sâmbătă, 31 august, managerul său, la o zi după ce artistul de 53 de ani s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Incidentul a avut loc în Hamden, Connecticut, conform relatărilor presei.

Cunoscut pentru hiturile „Be Faithful” și „It Takes Scoop”, Fatman Scoop s-a prăbușit în timpul show-ului și a fost transportat de urgență la spital. Deși medicii au încercat să-l resusciteze, eforturile lor au fost zadarnice, a transmis presa americană.

Un videoclip publicat de TMZ arată cum artistului i s-a aplicat masaj cardiac pe scenă, imediat după ce și-a pierdut cunoștința.

Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbușit pe scenă

Managerul său, Birch Michael, a făcut tristul anunț pe Facebook: „Cu durere în suflet, confirm trecerea în neființă a lui Isaac Freeman III, cunoscut ca Fatman Scoop. M-ai învățat multe și îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc, Scoop.”

Rapperul a primit omagii și din partea altor artiști, inclusiv Missy Elliott, care a scris pe platforma X (fostul Twitter): „Impactul tău este imens și nu vei fi uitat niciodată”, lăudând energia și vocea sa care au marcat multe hituri de-a lungul a peste două decenii.

Fatman Scoop a fost în centrul atenției și în 2018, când fostul premier australian, Scott Morrison, a postat un videoclip cu piesa „Be Faithful”. Postarea a stârnit controverse din cauza versurilor considerate nepotrivite pentru un context oficial, determinându-l pe Morrison să o șteargă ulterior. În replică, Fatman Scoop a glumit pe Instagram, spunând că se simte onorat că vocea sa a răsunat în birourile guvernului australian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`