Prima pagină » Cultural » Doliu în lumea muzicii din România. Un tânăr artist s-a stins din viață în urma unui tragic accident rutier

Doliu în lumea muzicii din România. Un tânăr artist s-a stins din viață în urma unui tragic accident rutier

20 iun. 2024, 08:05,
BZI.ro, în Cultural

Este doliu în lumea muzicii din România. Un tragic accident rutier a avut loc marți noapte pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu, când un tânăr de 23 de ani din Hunedoara s-a ciocnit cu mașina de un TIR. Tânărul, cunoscut în lumea muzicală ca PetacMcx, a decedat în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 1:30, iar echipele de intervenție au constatat că rănile suferite de tânăr erau incompatibile cu viața.

Doliu în lumea muzicii din România – PetacMcx s-a stins din viață

Accidentul s-a produs la kilometrul 297 al autostrăzii A1, pe direcția de mers Sibiu-Sebeș. Conform IPJ Alba, tânărul de 23 de ani, Emil Octavian Petac, cunoscut ca PetacMcx, a pierdut controlul asupra autoturismului său, un Volkswagen Passat CC. Mașina a lovit inițial glisiera metalică de pe marginea drumului, apoi a intrat în coliziune cu semiremorca unui TIR aflat la intrarea în zona de service de la kilometrul 297.

Pompierii militari din Sebeș au intervenit rapid la locul accidentului. Potrivit ISU Alba, autoturismul era complet distrus, iar tânărul din interior avea răni incompatibile cu viața. „Când au ajuns echipele de intervenție, autoturismul era zdrobit, iar persoana din interior avea leziuni incompatibile cu viața,” au declarat reprezentanții ISU Alba.

Cine a fost PetacMcx

Emil Octavian Petac, cunoscut sub numele de PetacMcx, era un rapper tânăr în plină ascensiune în scena muzicală underground din România. Originar din Hunedoara, Petac avea o carieră în plină dezvoltare, colaborând cu artiști renumiți din hip-hop, precum Aforic, Faust, Dascalu, Ussobi și Morpho. În august 2023, PetacMcx a lansat primul său album, intitulat „Transcendent,” care a fost bine primit de fanii genului.

Prietenii și colegii săi din comunitatea hip-hop sunt șocați și îndurerați de vestea tragică. „Emil era un artist talentat și avea un viitor promițător în față. Este o pierdere imensă pentru toată comunitatea muzicală,” a declarat un prieten apropiat al rapperului, potrivit readactia.ro.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a avut loc în jurul orei 01:30, când tânărul a pierdut controlul mașinii sale și a lovit glisiera metalică, după care a intrat în coliziune cu semiremorca unui TIR. Impactul a fost devastator, distrugând aproape complet jumătatea autoturismului. Emil Octavian Petac conducea un Volkswagen Passat CC, mașină pe care o folosea frecvent și pe care o prezenta în diverse clipuri postate pe contul său de Instagram.

Este din nou doliu în lumea muzicii din România după ce un tânăr artist și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *