Prima pagină » Local » Doliu în lumea medicală din Iaşi. Viorel Cornea, un infirmier de la UPU SMURD, a murit din cauza noului coronavirus
Doliu în lumea medicală din Iaşi. Viorel Cornea, un infirmier de la UPU SMURD, a murit din cauza noului coronavirus

Doliu în lumea medicală din Iaşi. Viorel Cornea, un infirmier de la UPU SMURD, a murit din cauza noului coronavirus

26 mart. 2021, 16:05,
BZI.ro, în Local

Dramă printre halatele albe din Iaşi. Echipa UPU SMURD Iaşi a mai pierdut un om de bază. Medicii deplâng trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Viorel Cornea, un infirmier cu mare experienţă, în vârstă de 57 de ani.

Acesta a murit din cauza noului coronavirus, fiind singurul deces cauzat de acest virus din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. Cadrul medical a tratat peste 4.000 de pacienţi infectaţi cu virusul SARS – COV – 2.

„Cu multă durere echipa UPU – SMURD Iaşi trăiește astăzi pierderea unui membru al ei, în lupta cu Covid 19, un infirmier cu experiența, în vârstă de 57 ani, un coleg cu suflet mare și dragoste de pacienți, un tată și un soț minunat! În ciuda eforturilor noastre și mai ales ale echipei din AŢI şi recuperare, colegul nostru, Viorel Cornea a plecat spre o lume mai liniștita. Nimeni nu-l va putea înlocui, suntem alături de familia în suferința și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Suntem siguri că mulți pacienți îngrijiţi de el se vor ruga pentru odihna lui. Este singurul deces Covid-19 din spitalul nostru care a tratat peste 4.000 de pacienți Covid-19”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *