Prima pagină » International » Doliu în lumea filmului internațional ! Un îndrăgit actor s-a stins din viață : „Medicii nu au nicio explicație”

Doliu în lumea filmului internațional ! Un îndrăgit actor s-a stins din viață : „Medicii nu au nicio explicație”

07 iul. 2024, 09:40,
în International

Este doliu în lumea filmului internațional! S-a stins din viață un actor extrem de iubit. Acesta a decedat la vârsta de 30 de ani, iar cadrele medicale nu au nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat cu acesta.

Actorul Mike Heslin, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul lui Taylor Sheridan, Special Ops: Lioness, s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani, pe data de 2 iulie. Înainte de asta, actorul fusese internat în spital.

Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Mike Heslin este recunoscut de publicul larg ca Polo, rol pe care l-a jucat în două episoade din primul sezon al serialului Special Ops: Lioness în 2023. Actorul a avut, de asemenea, un rol în filmul Lifetime The Holiday Proposal Plan anul trecut și The Influencers, în 2020. Înainte de aceasta, în 2016, a avut o apariție în serialul Paramount+ Younger, în care joacă Hilary Duff.

Vestea că actorul s-a stins din viață a fost dată de de soțul său, Nicolas James Wilson. Potrivit acestuia, Mike Heslin a făcut un stop cardiac neaşteptat, în timp ce se afla în spital.

„Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicaţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Când ţi-am simţit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăţi. Dacă aş fi avut puterea să fac schimb de locuri cu tine, aş fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, şi voi trăi fiecare zi în onoarea ta.”, a scris Nicolas James Wilson în postare.

Mike Heslin și-a ajutat partenerul de viață să învingă lupta cu boala

Soțul îndurerat și-a amintit cum Mike Heslin l-a ajutat „să treacă prin mai multe runde de cancer”.

„Era prima persoană pe care toată lumea o suna pentru a împărtăși vești bune și era persoana perfectă pe care să o sune dacă avea nevoie de un umăr pe care să se sprijine sau de cel mai bun sfat”, a mai scris Nicolas James Wilson în omagiul său lung, adăugând că actorul era „cel mai dulce, mai grijuliu și mai iubitor om de pe pământ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`