Prima pagină » National » Doliu în lumea artistică! O balerină cunoscută a murit la doar 29 de ani. A dansat inclusiv pentru Beyonce

Doliu în lumea artistică! O balerină cunoscută a murit la doar 29 de ani. A dansat inclusiv pentru Beyonce

14 sept. 2024, 20:00, 1 ,
în National

Este doliu în lumea artistică internațională! Una dintre cele mai apreciate balerine s-a stins din viață la doar 29 de ani! A avut o carieră de succes și a ajuns pe aceeași scenă alături de superstarul Beyonce!

O balerină foarte cunoscută în lume s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp. Vestea a fost făcută publică de purtătorul ei de cuvânt. A devenit cunoscută la o vârstă fragedă și a ajuns în scurt timp pe culmile succesului.

O balerină cunoscută, care a dansat inclusiv pentru Beyonce, a murit

Michaela Mabinty DePrince s-a stins din viață la doar 29 de ani, în urmă cu puțin timp. Aceasta s-a născut în Sierra Leone și a ajuns la scurt timp la orfelinat, după ce părinții ei au murit în război. Acolo a trăit chinuri groaznice, fiind maltratată și a ajuns subnutrită.

Copilăria dificilă pe care a avut-o nu i-a influențat deloc succesul. În anul 2021 a dansat în clipul ”Lemonade” pentru Beyonce, moment în care celebritatea ei a explodat. A avut mai multe realizări de-a lungul timpului și a făcut parte din mai multe baleturi.

Purtătorul de cuvânt al balerinei a confirmat vestea morții ei și a avut doar cuvinte de laudă cu privire la cariera strălucită pe care a avut-o.

”Viaţa ei a fost una definită de graţie, scop şi putere. Angajamentul ei neclintit faţă de arta sa, eforturile sale umanitare şi curajul de a depăşi provocări inimaginabile ne vor inspira pentru totdeauna. Ea a fost un far de speranţă pentru mulţi, arătând că, indiferent de obstacole, frumuseţea şi măreţia se pot ridica din cele mai întunecate locuri”, a transmis purtătorul ei de cuvânt.

Participanților la înmormântare li s-a cerut să nu aducă flori

Familia Michaelei Mabinty DePrince a transmis un mesaj către persoanele care vor să participe la înmormântarea ei. Li s-a cerut să nu aducă flori, ci să cheltuiebanii pentru a dona înspre organizația War Child, foarte importantă pentru celebra balerină.

”Această muncă a însemnat enorm pentru ea, iar donaţiile voastre vor ajuta în mod direct alţi copii care au crescut într-un mediu de conflict armat”, a transmis familia ei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`