Prima pagină » National » Doliu în familia lui Rareș Cornel Borlea. Mama cântăreţului Raoul a murit

Doliu în familia lui Rareș Cornel Borlea. Mama cântăreţului Raoul a murit

13 iul. 2022, 10:43,
în National

Ieri, 12 iulie 2022, a fost o zi neagră pentru Rareş Cornel Borlea. Mama cântăreţului Raoul a murit, iar anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare.

Cunoscutul artist trece prin clipe de-a dreptul dramatice, însă a găsit puterea să-şi anunţe fanii despre momentul sfâşietor din viaţa sa.

Mama cântăreţului Raoul a murit. Ce mesaj a publicat Rareş Cornel Borlea pe Facebook

Mama lui Rareş Cornel Borlea s-a stins din viaţa marţi. Artistul a publicat o fotografie cu cea care i-a dat viaţa şi un mesaj în care şi-a transmis ultimele gânduri.

”A PLECAT MAMA…

Sunt mai sărac ca niciodată.

Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale. Știu că pleci dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă.

Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci.!

TE IUBESC MAMĂ”, a fost mesajul postat de Raoul pe Facebook.

În scurt timp, postarea a strâns zeci de mii de reacții și peste 18.000 de persoane i-au transmis condoleanțe artistului.

Ce relaţie avea Raoul cu mama sa

Raoul a vorbit în repetate rânduri despre relaţia specială pe care o are cu cea care i-a dat viaţă. Compozitorul a recunoscut că sfaturile ei l-au ajutat să reziste în lumea showbiz-ului şi în viaţa de zi cu zi.

„Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu. Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moştenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru…îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi. Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţe aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, a postat în urmă cu ceva vreme Raoul pe internet.

„Oraşul meu natal înseamnă copilăria mea frumoasă, cu trei fraţi mai mici, toţi băieți, cu inocenţă şi bucurii mărunte, dar profunde, oferite de părinţii mei, doi oameni simpli şi modești, muncitori, de la care am avut şi am de învăţat ce înseamnă să fii OM”, spune Raoul.

Rareș Cornel Borlea cunoscut ca Raoul, este un cântăreț, compozitor, textier, scriitor și actor român care s-a făcut remarcat în industria muzicală din România. Cântăreţul Raoul a fost în urmă cu doi ani în atenţia presei după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a condus fără permis. De asemenea, Rareş Cornel Borlea a fost acuzat de furt în trecut.

Mama cântărețului Raoul a murit ieri, 12 iulie 2022, cel mai probabil din cauza unor probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`