Prima pagină » Actualitate » Doliu în familia lui Michael Jackson! Fratele marelui artist a murit la vârsta de 70 de ani

Doliu în familia lui Michael Jackson! Fratele marelui artist a murit la vârsta de 70 de ani

16 sept. 2024, 11:40,
în Actualitate

Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson și membru al faimosului grup The Jackson Five, a decedat duminică, 15 septembrie, la vârsta de 70 de ani, conform News.ro.

Anunțul trist a fost făcut inițial de Steve Manning, prieten apropiat și fost manager al familiei Jackson, în cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight, și ulterior confirmat de nepotul lui Tito, Siggy Jackson, pentru People.

Deși cauza oficială a decesului nu a fost încă dezvăluită, Manning a declarat că Tito ar fi suferit un infarct în timp ce se afla la volan.

Tito Jackson a murit la vârsta de 70 de ani

Toriano Jackson, cunoscut publicului sub numele de Tito Jackson, s-a născut pe 15 octombrie 1953 în Indiana. A cunoscut faima alături de frații săi, Jackie, Jermaine, Marlon și Michael, în anii ’60 și ’70, când au format grupul Jackson Five. Trupa a devenit un fenomen mondial, dominând scena muzicală cu hituri precum „ABC”, „I Want You Back” și „The Love You Save”, simbolizând epoca de aur a casei de discuri Motown.

Viața personală a lui Tito a fost marcată de momente dificile. A avut trei fii – Taj, Taryll și TJ – care au format împreună trupa 3T, și era bunic pentru nouă nepoți. Fosta sa soție, Delores „Dee Dee” Martes, cu care s-a căsătorit în 1972 și de care a divorțat în 1988, a decedat tragic în 1994, la doar 39 de ani, fiind găsită fără viață într-o piscină. Inițial, moartea ei a fost considerată accidentală, însă iubitul ei de la acea vreme, Donald Bohana, a fost ulterior acuzat și condamnat pentru crimă de gradul doi în 1998. El a fost eliberat condiționat în 2022, după ce a petrecut 24 de ani în închisoare, potrivit observatornews.ro.

Luna trecută, Tito a vorbit despre fratele său Michael într-un interviu.

„Lumea nu a fost dreaptă cu Michael. Nu știu de ce. Întotdeauna am spus că dacă nu ar fi fost el, cu siguranță ne-ar fi lipsit. Moartea sa a fost o pierdere imensă. Lumea a pierdut mult mai mult decât un muzician sau un artist – a pierdut un om iubitor, căruia îi plăcea să dăruiască”, a declarat el pentru The Mirror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *