Prima pagină » Cancan ultimă oră » Doliu în familia Lidiei Buble! Artista a pierdut o persoană dragă

Doliu în familia Lidiei Buble! Artista a pierdut o persoană dragă

22 sept. 2024, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Doliu imens în familia Lidiei Buble! Artista a pierdut una dintre cele mai dragi ființe și trece prin momente dificile. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, astfel că golul din sufletul ei este foarte mare.

Lidia Buble trece prin clipe grele. Artista a făcut unul dintre cele mai triste anunțuri de până acum. Cântăreața a pierdut o persoană foarte dragă sufletului ei. Vestea a devastat-o complet.

Lidia Buble este în doliu

Artista a primit o lovitură dură, în urmă cu puțin timp. Bunicul Lidiei Buble s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Cântăreața a împărtășit vestea tristă cu fanii de pe rețelele de socializare și și-a exprimat suferința pe care o simte în aceste momente.

De asemenea, Lidia Buble a postat și câteva imagini cu bunicul ei, din perioada în care era alături de ea. Artista le-a privit cu durere în suflet și a decis să le împărtășsească cu fanii de pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a avut o relație foarte apropiată cu bunicul ei. Fanii au făcut cunoștință cu el în urmă cu mai mulți ani, când artista a postat imagini cu el. Se afișa foarte des alături de el și vorbea cu emoție despre cât de special este pentru ea.

Artista a mai primit o lovitură

Lidia Buble a primit o nouă lovitură în urmă cu o zi. Artista ar fi fost prinsă de polițiști în timp ce nu i-a acordat prioritate unui alt șofer. Acest lucru ar fi dus la suspendarea permisului de conducere, iar acum Lidia Buble ar fi rămas fără carnet timp de 60 de zile.

”La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Având în vedere faptul că în intersecţia în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga şi nu a respectat obligaţia de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024