Prima pagină » Actualitate » Doliu în familia Briliantului, înainte de Crăciun! Mama lui Adrian Mutu a murit!
Doliu în familia Briliantului, înainte de Crăciun! Mama lui Adrian Mutu a murit!

Doliu în familia Briliantului, înainte de Crăciun! Mama lui Adrian Mutu a murit!

21 dec. 2023, 09:29, 9 ,
în Actualitate

Doliu în familia Briliantului, înainte de Crăciun! Mama lui Adrian Mutu a murit joi, 21 decembrie 2023. Rodica Mutu, mama antrenorului a decedat la vârsta de 71 de ani. Femeia se lupta de ceva vreme cu o boală cumplită. Anunțul a fost făcut public de către Laura, sora fostului mare fotbalist.

Mama lui Adrian Mutu a murit!

Joi, 21 decembrie 2023, Rodica Mutu, mama lui Adrian Mutu, a murit la 71 de ani. Vestea tristă a fost făcută public de către sora antrenorului celor de la Netfchi Baku. Femeia s-a luptat cu o boală cruntă. În ciuda tuturor tratamentelor, mama Briliantului nu a mai putut fi salvată.

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe conturile sale de socializare.

Descrisă drept băiețoasă, mama fotbalistului bătea mingea pe maidan cât era ziua de lungă. Se-nțelege, ea a fost cea care și-a susținut băiatul să meargă pe acest drum. Destinul în fotbal stă în pasiunea mamei pentru fotbal!

„Pe Rodica am cunoscut-o de mult și pot să vă spun că ea era prima vioară în familie, pentru ca sotul, Spiridon, era mai taciturn. Era o fire băiețoasă și toata ziua-buna ziua bătea mingea pe maidan cu copiii de seama ei.

Stătea în poartă, de unde conducea cu autoritate ostilitățile de pe teren. Talentul fotbalistului Mutu are rădăcini în pasiunea mamei sale. Ea este cea care i-a împrumutat lui Adi firea aceea arțăgoasă, de luptător.

Tot Rodica este cea care l-a susținut încă de la început sa meargă pe acest drum, deși, în majoritatea cazurilor, băieții sunt susținuți de tați să joace fotbal, pe când mamele se împotrivesc”, a dezvăluit doctorul Mihai Nurciu.

Rodica știa că fiu lei va fi mare fotbalist

Mama lui Adi Mutu a prevăzut că Adi va ajunge un mare fotbalist, iar mai târziu visele sale erau legate de performanțele sale ca antrenor.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. «Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum», mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal“, spunea Rodica Mutu despre fiul ei.

Tatăl, mai taciturn și cu înclinație spre matematică, vedea un alt viitor pentru băiat, dar Rodica conducea cu autoritate nu doar pe terenul de fotbal.

„Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, povestea Rodica Mutu.

Acum, familia Briliantului este în doliu, înainte de Crăciun. Mama lui Adrian Mutu a murit joi, 21 decembrie 2023.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *