Prima pagină » Cancan ultimă oră » Doliu în familia Andei Adam! Fratele soțului ei, Joseph Adam, a murit:” Nu există cuvinte…” – FOTO

Doliu în familia Andei Adam! Fratele soțului ei, Joseph Adam, a murit:” Nu există cuvinte…” – FOTO

21 ian. 2024, 20:40, 3 ,
în Cancan ultimă oră

Este doliu în familia Andei Adam! În urmă cu puțin timp, soțul ei a transmis un mesaj cu care și-a întristat fanii. Fratele lui Joseph Adam a murit, iar el este devastat de durere. Soțul artistei și-a exprimat suferința printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Anda Adam și soțul ei au avut parte de un an așa cum și-au dorit, plin cu succes pe plan profesional și amoros. În 2024, însă, cei doi au primit o veste tulburătoare.

Fratele lui Joseph Adam s-a stins din viață subit, iar el este devastat de durere. Soțul Andei Adam trece printr-una dintre cele mai grele încercări ale vieții.

Fratele soțului Andei Adam, Joseph Adam, a murit

Anunțul tragic a fost făcut tocmai de Joseph Adam, pe rețelele de socializare, când a exprimat cât de mult suferă și cât de tristă a fost această veste pentru el.

Fratele său a murit în urmă cu puțin timp și a lăsat foarte multă suferință și regret în sufletele celor care l-au iubit. Joseph Adam abia și-a găsit cuvintele pentru a exprima ce simte.

Acesta a avut o relație foarte bună cu fratele său, motiv pentru care pierderea lui i-a stârnit multă durere în suflet. Însă, deși a murit, Joseph Adam a spus că îl păstrează în inima lui și își va aminti cu drag de el, de fiecare dată.

Soțul artistei suferă cumplit

Deși trece printr-un moment foarte greu, Joseph Adam și-a găsit puterea de a-și împărtăși suferința și cu fanii lui. Soțul artistei a postat o imagine cu fratele său și a transmis un mesaj dureros, în care a exprimat ce simte.

” Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprim durerea și tristețea mea pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului meu frate. Chiar dacă trupul său a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Joseph Adam pe Instagram.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *