Prima pagină » Actualitate » Doliu imens la Hollywood! Cunoscutul actor din serialul preferat de mii de români a fost găsit mort în mașina sa

Doliu imens la Hollywood! Cunoscutul actor din serialul preferat de mii de români a fost găsit mort în mașina sa

11 iul. 2024, 16:40,
în Actualitate

Fostul copil-actor Benji Gregory, cunoscut din îndrăgitul serial sitcom „ALF” difuzat la sfârșitul anilor 1980, a fost găsit mort în mașina sa. Gregory avea 46 de ani, relatează revista Variety.

Sora sa, Rebecca Hertzberg-Pfaffinger, a declarat pentru The New York Times că Gregory și câinele său utilitar au fost găsiți morți în mașina fostului actor în data de 13 iunie.

Mașina era în parcarea unei bănci din localitatea Peoria din statul Arizona, sora lui Gregory afirmând că familia crede că acesta a adormit și a murit din cauza unei forme extreme de insolație. Ea a precizat pentru NYT că medicii legiști nu au eliberat certificatul privind cauza exactă a decesului.

Gregory a fost cunoscut pentru jucarea rolului lui Brian Tanner, cel mai mic copil al familiei Tanner din serialul „ALF”. Serialul se învârte în jurul peripețiilor unei familii suburbane care adoptă un extraterestru ce se prăbușește în garajul familiei.

Serialul a fost difuzat de televiziunea NBC între 1986 și 1990, având 99 de episoade. În 2018 studioul Warner Bros. a anunțat că intenționează să facă un nou serial „ALF”, însă a anulat ulterior aceste planuri.

Benji Gregory s-a retras din actorie după încheierea serialului „ALF”

În ceea ce-l privește pe Gregory, care era în vârstă de 8 ani în momentul difuzării primului episod, acesta s-a retras din actorie după încheierea seriei în 1990, având ulterior un singur rol în filmul de animație „Once Upon a Forest” din 1993. El a fost actorul de voce pentru unul din personajele din film.

El s-a născut într-o familie de actori, atât tatăl, cât și unchiul și sora sa mai mare urmând această carieră. Bunica sa i-a fost agent în perioada în care a jucat în „ALF” și în alte câteva roluri înainte.

Ani mai târziu, Gregory și-a exprimat „ușurarea” față de faptul că serialul a fost anulat pe neașteptate de NBC în 1990, spunând că nu mai dorea să joace. El a spus însă că nu are „niciun regret” în ceea ce privește perioada respectivă.

Cu toate acestea, sora sa a declarat acum că el a fost diagnosticat cu depresie, tulburare bipolară și o tulburare de somn.

După ce s-a retras din actorie, Gregory a dus o viață privată, cu puține apariții publice, căsătorindu-se în 2006, la un an după ce a fost lăsat la vatră onorabil din Marina SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *