Prima pagină » Actualitate » Doliu imens în lumea artistică! Un actor iubit al cinematografiei din România a murit la 64 de ani

Doliu imens în lumea artistică! Un actor iubit al cinematografiei din România a murit la 64 de ani

23 aug. 2024, 18:20,
în Actualitate

Lumea teatrului și a cinematografiei din România este în doliu după pierderea actorului Mihai Răducu, care a trecut la cele veșnice, lăsând în urmă o moștenire artistică de neprețuit și amintiri de neșters în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat.

Vestea tristă a fost anunțată pe rețelele de socializare, pe pagina oficială a actorului. Răducu a încetat din viață ieri, în jurul orei 14:00.

„Astăzi, in jurul orei 14, actorul Mihai Răducu a trecut la cele veșnice. Mâine revenim aici pentru cei care vor să afle detalii despre ceremonia de înmormântare. Dumnezeu sa-l odinească!

P.s. daca exista rude apropiate care văd acest mesaj, va rugam sa ne scrieți pe Messenger sau aici” se arată în anunțul postat online.

Deocamdată, cauza exactă a decesului nu a fost făcută publică, însă apropiații au anunțat că înmormântarea va avea loc sâmbătă.

„Cei care vor să aducă un omagiu prietenului, colegului, actorului Mihai Răducu, pot veni vineri, 23 august, între orele 15:00-20:00 la capela Cimitirului Ghencea Civil, B-dul Ghencea nr. 18, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la același cimitir. Dumnezeu să îl odihnească!” au transmis cei apropiați.

Mihai Răducu a absolvit UNATC în 1982, la clasa profesorilor Florin Zamfirescu și Marcel Iureș, fiind coleg de promoție cu Bianca Brad și Mihai Călugărița.

Actorul Mihai Răducu a murit la 64 de ani

Actorul, care s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, a jucat pe scena teatrului românesc, dar și în filme precum „Kira Kiralina” (2014) sau „Vulpe – Vânător” (1993).

Actrița Bianca Brad, profund îndurerată de vestea morții lui Mihai Răducu, a împărtășit pe rețelele de socializare tristețea resimțită la aflarea acestei pierderi. Cei doi au fost colegi de trupă în facultate și au jucat împreună în piesa „Romeo și Julieta” la finalul studiilor. Actorul a lăsat în urma sa o familie îndurerată.

„Tocmai am aflat că fostul meu coleg de grupă, din facultate, Raducu Mihai, a plecat astăzi dintre noi…💔 Sunt absolut șocată și m-a întristat foarte, foarte tare vestea… Nu pot să o cuprind…Nu pot să cred…să înțeleg… Vorbeam foarte rar și ne vedeam și mai rar, dar aveam o legătură aparte… La încheierea facultății am jucat împreună, Romeo și Julieta… Îmi spunea Biencuța sau Brăduleț Brăduț drăguț… Avea ochii de un albastru infinit și o voce caldă… molcomă… Iubea foarte mult caii și chiar avea spiritul unui haiduc… Dar cel mai mult și mai mult o iubea pe frumoasa lui fiică, de care era foarte mândru și despre care îmi povestea cu multă emoție și bucurie… Ooofff, dragă Mihai… îmi pare nespus, nespus de rău că nu am mai apucat să ne mai vedem sau măcar să ne auzim, înainte să pleci…😔 Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai…🙏 Drum lin în Lumină… în Acea Lumină vindecătoare despre care scriam aici azi, cam pe la ora la care te pregăteai să pleci…”, a transmis actrița Bianca Brad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *