Prima pagină » Actualitate » Doliu imens în handbalul românesc! A murit o jucătoare în vârstă de doar 34 de ani

Doliu imens în handbalul românesc! A murit o jucătoare în vârstă de doar 34 de ani

28 aug. 2024, 19:40,
în Actualitate

Clubul SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat, miercuri, 28 august, decesul jucătoarei ucrainene Iryna Glibko, la vârsta de doar 34 de ani, și a transmis un mesaj emoționant de condoleanțe.

„Cu inimile îndurerate, anunţăm trecerea în nefiinţă a unei sportive excepţionale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren şi un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune şi profesionalism pentru toti cei care au interacţionat cu ea. Prin felul său de a fi, dar şi prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neşters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaşte, ori de a lucra alături de ea.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat şi pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roş-albaştri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar şi în comunitatea handbalistică.

Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei şi către toţi cei dragi ei în aceste momente dificile. Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre! Odihneşte-te în pace!”, a transmis SCM Rm. Vâlcea.

Iryna Glibko, care avea 34 de ani, a evoluat în Liga Națională începând cu anul 2012. A fost campioană națională cu echipele CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Danubius Galați și HCM Roman.

De asemenea, Iryna Glibko a fost componentă a echipei naționale a Ucrainei. La SCM Râmnicu Vâlcea a jucat din 2017 până în vara acestui an. Clubul nu a oferit detalii despre cauza decesului.

Un fotbalist de numai 27 de ani a murit pe teren în timpul meciului

De asemenea, fotbalistul uruguayan Juan Izquierdo, care s-a prăbușit pe teren săptămâna trecută în timpul unui meci din Copa Libertadores, a decedat marți, 27 august, conform anunțului făcut de echipa sa, Club Nacional de Football, citată de The Guardian și News.ro.

Jucătorul, în vârstă de 27 de ani, fusese internat la terapie intensivă de la data de 22 august, după ce a căzut pe stadionul Morumbi din Brazilia, în timpul returului meciului cu Sao Paulo, din optimile competiției.

„Cu inimile pline de durere și șoc, Club Nacional anunță trecerea în neființă a dragului nostru jucător Juan Izquierdo,” a scris clubul pe platforma X. „Ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și celor apropiați. Întregul club este în doliu pentru această pierdere ireparabilă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *