Prima pagină » Cancan ultimă oră » Doinița Oancea, motivul pentru care a refuzat întotdeauna scenele fierbinți din telenovelele și filmele în care a jucat

Doinița Oancea, motivul pentru care a refuzat întotdeauna scenele fierbinți din telenovelele și filmele în care a jucat

07 iun. 2022, 21:46,
în Cancan ultimă oră

Doinița Oancea a explicat motivul pentru care a refuzat întotdeauna scenele fierbinți din telenovelele și filmele în care a jucat. Dacă pentru alți actori, scenele de sex sunt o provocare, pentru Doinița Oancea, nu. Actrița a dezvăluit, totodată, și ce se află în spatele unui sărut pasional din filme.

Doinița Oancea dezminte ideea că actorii s-ar implica emoțional în scenele de amor pe care le au de filmat. Celebra Minodora din telenovela Inima de țigan spune că ei nu i-a picat cu tronc nici un coleg de pe platoul de filmare, de-a lungul carierei sale.

De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele

Actrița a mărturisit că în momentul în care intră în pielea unui personaj, lucurile sunt diferite, deoarece nu persoana din spatele rolului are parte de o interacțiune, ci personajul pe care îl joacă. Mai mult, Doinița Oancea spune că aceste relații nu ar fi bune, deoarece există riscul ca oamenii să se îndrăgostească și nu ar fi ceva real. Cât despre scenele fierbinți, actrița spune că este fericită că nu a fost nevoită să le joace, deoarece le-ar fi refuzat, pe motiv că este pudică.

„Lucrurile sunt foarte diferite, adică tu trebuie să dai naștere unui personaj. Colegul tău dă și el naștere unui personaj. Tu interacționezi cu personajul, nu interacționezi tu, interacționează personajul tău.

Ar fi ceva no good! Te-ai îndrăgosti, sau ți-ar plăcea ceva ce nu-i real. Acum dacă te întrebi: «Băi, ai ieșit cu vreun coleg la bere și ați stat să vă cunoașteți?» Nu, adică ne-am împrietenit, vezi Viziru, suntem prieteni-prieteni, dar despre altceva nu e vorba! Actorii nu se pupă for real, e păcăleală! Mulțumesc regizorilor și producătorilor cu care am lucrat că nu am avut scene (n.r. „de amor”), sunt un pic mai pudică de fel. Și probabil că da, le-aș fi refuzat, dar dacă găsesc o motivație foarte puternică în ce se întâmplă acolo cu personajul respectiv, cred că până la urmă, și acolo e tot păcăleală oricum!”, a declarat Doinița Oancea pentru cancan.ro.

Doinița Oancea: „Înțelegi ce înseamnă iubirea odată cu vârsta!”

Doinița Oancea a mai dezvăluit și care au fost rigorile după care a încercat în permanență să își ghideze viața sentimentală.

„Tot timpul am mai căutat un ceva. Adică nu am făcut așa: «Hai, pleacă tu, că eu caut!» Am așteptat un ceva în relație, dar nu am știut niciodată să spun ce e acel ceva. Cred că poți să iubești cu adevărat după o vârstă, până atunci nu e iubire, e o altfel de iubire. Cred că înțelegi ce înseamnă iubirea odată cu creșterea în vârstă!”, a mai adăugat Doinița Oancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *