Prima pagină » Cultural » Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au planuri mărețe de viitor. Faimosul bucătar este pregătit să renunțe la burlăcie

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au planuri mărețe de viitor. Faimosul bucătar este pregătit să renunțe la burlăcie

25 aug. 2022, 10:08,
BZI.ro, în Cultural

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Cei doi trăiesc de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public. Recent, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre căsătorie și viața de familie. Faimosul bucătar are doar cuvinte de laudă pentru iubita sa și este pregătit să renunțe la burlăcie.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au planuri de viitor

Îndrăgita actriță Doina Teodoru și faimosul chef Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au ținut secretă relația lor la început, însă ulterior au recunoscut că se iubesc și de atunci sunt de nedespărțit. Cătălin Scărlătescu are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima.

Faimosul bucătar a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Doina Teodoru și cum a început povestea lor de iubire.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă. (…)

Nu i-a luat prea mult să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână.”, a declarat acesta.

La rândul ei, Doina Teodoru se mândrește cu iubitul ei și recunoaște că este răsfățată de acesta. Cei doi au fost recent într-o vacanță și s-au distrat de minune, dovadă fiind fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Un alt cuplu faimos din showbiz-ul autohton este cel format din Răzvan Simion și Daliana Răducan. În pofida diferenței de vârstă dintre cei doi, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire împreună.

Ce spune faimosul bucătar despre căsătorie

Chef Cătălin Scărlătescu se declară mai fericit ca oricând alături de frumoasa lui iubită. Acesta este pregătit să renunțe la burlăcie și își dorește o familie frumoasă alături de cea care i-a cucerit inima. Recent, îndrăgitul bucătar a vorbit despre căsătorie, dezvăluind dacă are de gând să îi ofere inelul frumoasei sale partenere de viață.

„La bijuterii nu mă pricep. Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu am în plan. Chestiile astea nu te gândești la ele. Cum faci? Îți pui ceasul să sune, la ora de, pe data de, mă însor? Nu merge. Sunt spontan. Sinceritatea, în primul rând. Dacă ești sincer, dacă există respect, e și mai bine. Nu mai ai nevoie de nimic, dragostea vine de sus, te lovește.”, a declarat acesta.

Cătălin Scărlătescu nu a dezvăluit când anume o să facă marele pas, dorind să mizeze pe spontaneitate și să își surprindă iubita.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire împreună. Cei doi au planuri mărețe de viitor și se bucură din plin de viață. Faimosul bucătar și iubita sa nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze tandre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *