Prima pagină » Cancan » Doina Teodoru, la un pas să părăsească America Express. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a fost dusă de urgență la medic

Doina Teodoru, la un pas să părăsească America Express. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a fost dusă de urgență la medic

23 feb. 2023, 09:38,
BZI.ro, în Cancan

Doina Teodoru a avut momente de panică în America Express. În timp ce se pregătea, alături de Cătălin Scărlătescu, de o altă probă a fost nevoită să cheme de urgență medicii.

Deodată corpul ei nu o mai asculta și a fost nevoită să se așeze. Momente de panică pentru Cătălin Scărlătescu care a tras o sperietură groaznică când și-a văzut iubita neajutorată.

Medicii au intervenit rapid și au constatat că Doina era epuizată și avea tensiunea foarte mică. După ce i-a fost administrat tratamentul adecvat Doina s-a putut întoarce în competiție.

Doina Teodoru a fost dusă de urgență la medic

Concurenții America Express au preparat în ediția reality show-ului de ieri seară o cafea guatemaleză cu aromă de… imunitate. S-a dat lupta pentru ultima imunitate din Guatemala, cea care i-a purtat prin tot procesul de pregătire a cafelei, pornind de la colectarea boabelor.

Iar victoria, care a venit și cu bilete de Columbia, a aparținut fraților Gavril. Ediția din seara aceasta aduce multe surprize: Cătălin Scărlătescu vine la careu fără Doina Teodoru, iar votul rupe alianțele.

Aseară, două dintre echipele aflate în competiție au avut motive serioase de bucurie: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul pentru amuletă, desfășurat pe spectaculosul lac Atitlan, iar frații Gavril au obținut a doua imunitate, care i-a dus la o cină alături de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, deținătoarele primei imunități.

Acestea sunt cele două echipe care au asigurată trecerea în următoarea etapă, cea care îi poartă spre a treia țară de pe Drumul aurului, Columbia.

Una dintre surprizele serii a fost apariția lui Cătălin Scărlătescu fără Doina Teodoru.

Motivul a creat îngrijorare: „Am avut o stare de leșin. Nu am mai văzut nimic în fața ochilor, mi s-a tăiat filmul”, a povestit Doina.

„Cum am ajuns la Irina, i s-a făcut rău! A avut nevoie de medic și de perfuzii. M-a speriat!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, așteptând cu emoții să vadă cum evoluează starea partenerei sale.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express în ediția ce a avut loc aseară, pe 22 februarie.

Parcursul celor doi a fost unul bun și, cu această ocazie, cei doi s-au ales și cu mai mulți admiratori.

Ovidiu Buta se numără printre cei mai importanți stiliști și critici de modă români. De-a lungul timpului, Ovidiu a lucrat cu nume importante de la Hollywood, precum Kanye West, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Tony Ward, Sebastian Stan.

Joaquin Bonilla este de profesie director artistic. Din descrierea profilului său de Instagram, aflăm că Joaquin este mexican „Romanian by heart, Mexican for life”, iar meseria să este de „Creative & Product Design Director”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *