Prima pagină » Cancan » Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Expres. Ce a pățit vedeta alături de cameramanul care o însoțea

Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Expres. Ce a pățit vedeta alături de cameramanul care o însoțea

14 mart. 2023, 09:40,
BZI.ro, în Cancan

Momente de tensiune pentru Doina Teodoru si echipa care o însoțea în timpul ultimei probe de la America Express. Despărțită temporar de Cătălin Scărlătescu, concurenta a pornit la drum să își caute cazare. Se afla în prezența cameramanului. Nimeni nu se aștepta ca, după doar câteva momente, să aibă parte de clipe terifiante, seara, pe stradă!

A auzit zgomote în spatele ei și, în momentul în care s-a întors, a realizat că reporterul se afla într-o situație periculoasă.

Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Expres

A trebuit să fugă imediat din calea unui bărbat amenințător și s-a refugiat în casa unei familii. Doina Teodoru a povestit ce s-a întâmplat pe străzile din Columbia!

„Alexandra… Am auzit o bușitură, m-am întors și am văzut o bicicletă trântită. Am văzut-o pe Alexandra, reporterul nostru, care era foarte aproape de un bărbat. După care am văzut-o pe Alexandra că a făcut câțiva pași în spate, bărbatul s-a dus către ea, iar ea a fugit spre o casă unde era o familie”, a mărturisit Doina Teodoru, la „America Express”.

Momentele de panică au fost intense, în show-ul de la Antena 1. Doina Teodoru, despărțită temporar de Cătălin Scărlătescu în etapa din Columbia, a mărturisit că Alexandra, reporterul care se afla cu ei în aventura de la „America Express”, a fost „încolțită” de un bărbat și amenințată cu un cuțit! Au fost nevoiți să se îndepărteze toți de zona respectivă, din motive de securitate. Cameramanul a fost nevoit să închidă camera, însă a lăsat sunetul pornit.

„Bărbatul s-a dus spre familie, amenințător! Am căutat mai departe de zona aia. Este ceva sinistru!”, a continuat Doina Teodoru.

Pe filmarea de la Antena 1 se poate auzi din gura reporterului Doinei Teodoru: „Haideți în mașină acum! Omul avea un cuțit! Închideți ușile! Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul, a aruncat bicicleta jos și s-a ținut după mine. A venit cu cuțitul spre mine!”.

Puya, atacat pe stradă, la America Express

Aflați într-o competiție acerbă la America Express, Puya și Melinda au avut parte de un moment pe cât de neașteptat, pe atât de nedorit. Artistul român a fost atacat în plină stradă.

Pe când el și soția sa făceau autostopul, un bărbat aflat pe scuter a întins mâna spre Puya, lovindu-l cu putere pe umăr.

Crescut în Sălăjan, Puya a înțeles imediat că respectivul voia ceva de la el.

„Te-a atins?”, l-a întrebat Melinda.

„Da, a vrut să-mi ia lanțul”, a răspuns Puya, care a spus apoi că a fost o chestiune de noroc. Dacă îi apuca lanțul, bărbatul l-ar fi smuls în mod cert, fiind în viteză pe scuter.

„Mi-a dat o palmă pe umăr. Mi-am dat seama că a vrut să-mi fure lanțul de la gât, că nu-ți dă nimeni o palmă, nu te bate pe umăr. Eram la jumătatea trotuarului. A făcut un efort foarte mare, a întins mâna după mine” – Puya

„Te-a lovit?”, a mai întrebat Melinda, vizibil speriată. „Nu, dar stai așa! Scoate lanțul, că rămân fără el. Bagă-l în buzunar și apoi mergem la autostop”, a mai spus artistul înainte să părăsească competiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *