Prima pagină » Radio » Actualitate » Doina Teodoru l-a umilit pe iubitul ei la America Express. A spus despre Cătălin Scărlătescu că e bunicul ei

Doina Teodoru l-a umilit pe iubitul ei la America Express. A spus despre Cătălin Scărlătescu că e bunicul ei

20 feb. 2023, 12:06,
în Radio

Actrița Doina Teodoru l-a umilit pe iubitul ei, simpaticul chef Cătălin Scărlătescu, la ultima ediție a emisiunii America Express. Totul s-a întâmplat după ce aceștia au dat peste un șofer care avea chef de vorbă. Și curios fiind ce relație este între cei doi, actrița a spus în glumă că este bunicul ei.

În ultima ediție, concurenții de la America Express au avut de „furcă” în goana către jocul pentru amuletă. Drumul pe care trebuiau să-l parcurgă a fost plin de peripeții, iar unii dintre concurenți au avut și momente care au stârnit hohote de râs. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au oferit un astfel de moment după ce au întâlnit un șofer care i-a pus într-o situație puțin mai… penibilă.

Doina Teodoru l-a umilit pe iubitul ei la America Express

Jocurile pentru amuletă sunt cele mai stresante și pline de adrenalină pentru concurenții de la America Express. Probele pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit par, mereu, un obstacol pe care cu greu pot să-l depășească. Una dintre destinații a fost Santo Domingo, iar concurenții au avut de făcut iarăși autostopul. Dacă unii au avut norocul de a opri o mașină, fără prea multe încercări, alții au avut de dus muncă de lămurire.

Astfel, Puya și Melinda au avut de „poposit” de mai multe ori, în drumul lor, însă pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru lucrurile au stat altfel. Cei doi au dat peste un șofer care s-a oferit să-i ducă până la destinația finală, însă dialogul pe care l-au purtat a fost de-a dreptul amuzant. Cătălin și Doina au găsit un șofer care să îi scoată în afara orașului și au aflat că, de fapt, se aflau într-o zonă foarte periculoasă.

„E periculos să umblați așa. Mai bine vă duc eu”, le-a spus șoferul.

Apoi, din vorbă în vorbă, șoferul i-a pus o întrebare Doinei care i-a lăsat mască pe toți:

„-Cătălin este șeful tău?
-Dacă e șeful meu?
-Era o întrebare, scuze.
-Nu, nu e șeful meu. E bunicul meu”, a răspuns Doina, într-o notă de umor.

Lui Cătălin Scărlătescu nu i-a picat prea bine

În cadrul testimonialelor, Cătălin părea puțin iritat de răspunsul pe care iubita lui l-a oferit.

„-Mulțumesc foarte mult.
-Cu drag.
-Mulțumesc că m-ai făcut bunic.
-Cătălin s-a făcut ciupercuță, s-a pleoștit așa, nici n-a râs, nici n-a plâns. Lasă, mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, a fost dialogul dintre cei doi, în cadrul testimonialelor.

Au trecut prin câteva certuri

Recent, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au dezvăluit cum au trăit împreună întreaga experiență, oferind câteva detalii din „culisele” America Express. Au recunoscut că au existat tensiuni între ei, de-a lungul probelor solicitante. Cei doi au trecut și prin certuri mai serioase. Au spus că relația lor a devenit mult mai puternică, în ciuda neînțelegerilor avute.

„În America Express am avut câteva certuri). Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare. Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *