Prima pagină » Actualitate » Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat

Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat

19 aug. 2024, 08:14,
în Actualitate

Este bomba show bizz-ului românesc! Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Informația i-a băgat la idei pe fanii actorilor Doina Teodoru și Cătălin Bordea. Cei doi formează un cuplu, iar informația a fost confirmată chiar de partenera bucătarului Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea!

Doina Teodoru și Cătălin Bordea sunt doi dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România. Fanii celor doi au motive de bucurie după ce s-a aflat că aceștia vor fi împreună în același proiect. Interesant este faptul că aceștia vor interpreta roluri de excepție, unde se vor preface că formează un cuplu.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a vorbit despre acest proiect nou și a spus cum crede că va fi să fie iubita colegului său, Cătălin Bordea. Întrebată despre acest lucru, Doina Teodoru a spus că deja a trăit experiența de a fi partenera comediantului, mai exact în SUA.

„Am avut deja experiența în America. Este greu, va trebui să spăl tot, geamuri, va trebui să fac de mâncare, va trebui să fac eu practic tot. Să-l schimb cu altul mai încolo”, a scris actrița pe Instagram, în dreptul căreia scrie: „Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea”.

Aceasta nu a dat alte detalii, dorind să le ofere și o doză de suspans fanilor săi.

În ceea ce îl privește pe Cătălin Scărlătescu, cei doi formează un cuplu fericit de mai bine de trei ani. Actrița a și vorbit despre modul în care cei odi s-au cunoscut și cum a ajuns celebrul bucătar să ăi devină partener de viață.

„În Vama Veche, dar nu s-a întâmplat nimic, doar am făcut cunoștință. Apoi, peste câteva luni, ne-am văzut la niște petreceri la niște prieteni comuni. Avem mulți prieteni în comun. Am început să vorbim, el să facă pe marele seducător cu mine, eu „șezi blând că nu e cazul”… Și uite-așa, dintr-una într-alta, am ajuns să ieșim la date. I-a plăcut mult de mine, l-am activat…”, a afirmat cu altă ocazie Doina Teodoru.

Când se căsătoresc

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt împreună de trei ani și par la fel de fericiți ca la începutul relației. Celebrul chef a vorbit recent despre viața sa alături de frumoasa actriță și despre cum i s-au schimbat perspectivele de când și-au început povestea.

Cătălin Scărlătescu Doina Teodoru și-au petrecut vara călătorind. Au explorat destinații noi, cum ar fi Albania și Belgrad, motivați mai ales de dorința de a descoperi deliciile bucătăriilor locale.

„Am căutat un motiv să plecăm de acasă și am ales niște țări unde n-am mai fost până în momentul de față. Am fost în Albania. Am fost la Belgrad. Ne-am dus pe genul «explorare culinară»: «Hai să mâncăm și să vedem locurile de acolo!»”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Dacă, la început, Cătălin Scărlătescu își dorea o casă mare (și mulți copii), în prezent vede viitorul ceva mai boem.

„Nu mai vreau o casă cu trei etaje sub nicio formă! Vă dați seama, cine face curat în casa aia, Dumnezeule mare?! În loc de o casă cu trei etaje, mi-aș dori trei case mici, trei garsoniere, așa… Sau, mai bine decât atât, o barcă. Cred că o barcă e cea mai frumoasă. E cea mai interesantă casă pentru că te urci pe barcă și te trezești în fiecare dimineață în alt por”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Nici acum nu exclude posibilitatea de a deveni tată.

„Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc”, a adăugat Cătălin, sugerând și el și iubita sa sunt deschiși la ideea de a avea o familie.

Altfel, Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea într-un nou proiect artistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 august 2024
19 august 2024