Prima pagină » Cancan » Doina Teodoru, detalii surprinzătoare despre certurile cu Cătălin Scărlătescu. “Mai e de lucru, ca în orice relație…”

Doina Teodoru, detalii surprinzătoare despre certurile cu Cătălin Scărlătescu. “Mai e de lucru, ca în orice relație…”

15 mart. 2023, 13:01, 1 ,
în Cancan

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Doina are vârsta de 33 de ani, iar Cătălin Scărlătescu are vârsta de 50 de ani, diferența dintre cei doi fiind de 17 ani, însă acest aspect nu a reprezentat niciodată o piedică pentru ei.

Recent, cuplul a participat într-o emisiune de aventură, acolo unde au trebuit să parcurgă diverse probe care mai de care mai dificile de îndeplinit.

Doina Teodoru, detalii surprinzătoare despre certurile cu Cătălin Scărlătescu

După ce s-au întors pe plaiurile natale, Doina Teodoru a făcut o serie de mărturisiri despre schimbările care au avut loc în relația lor de cuplu.

„Ce pot spune este că s-a schimbat un pic dinamica dintre noi după experiența(…).

Mi se pare că acum comunicăm mult mai ușor unul cu altul. Desigur, mai e de lucru, ca în orice relație. Tot timpul e de lucrat și construit. Dar asta este și una dintre părțile frumoase”, a spus Doina Teodoru, pentru Alist Magazine.

Totodată, Doina Teodoru a avut un moment de sinceritate în care a discutat despre certurile pe care le întâmpină, inevitabil, în relația de cuplu, dar și cum reușesc să gestioneze cei doi parteneri o asemenea situație. Tânăra actriță a mărturisit că în acest caz, unul dintre parteneri cedează și, fără să ezite vreo secundă, Doina a dezvăluit că de cele mai multe ori Cătălin Scărlătescu  este cel care cedează după o ceartă în contradictoriu.

„Atunci când o discuție escaladează, unul dintre noi cedează, pleacă. Recunosc că, de cele mai multe ori, Cătălin e cel care pleacă atunci când se întâmplă să avem o discuție în contradictoriu.”, a mai spus Doina Teodoru, pentru aceeași sursă.

Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Expres

Momente de tensiune pentru Doina Teodoru si echipa care o însoțea în timpul ultimei probe de la America Express. Despărțită temporar de Cătălin Scărlătescu, concurenta a pornit la drum să își caute cazare. Se afla în prezența cameramanului. Nimeni nu se aștepta ca, după doar câteva momente, să aibă parte de clipe terifiante, seara, pe stradă!

A auzit zgomote în spatele ei și, în momentul în care s-a întors, a realizat că reporterul se afla într-o situație periculoasă.

A trebuit să fugă imediat din calea unui bărbat amenințător și s-a refugiat în casa unei familii. Doina Teodoru a povestit ce s-a întâmplat pe străzile din Columbia!

„Alexandra… Am auzit o bușitură, m-am întors și am văzut o bicicletă trântită. Am văzut-o pe Alexandra, reporterul nostru, care era foarte aproape de un bărbat. După care am văzut-o pe Alexandra că a făcut câțiva pași în spate, bărbatul s-a dus către ea, iar ea a fugit spre o casă unde era o familie”, a mărturisit Doina Teodoru, la „America Express”.

Comentarii
  • mai fata! omu asta la varsta lui putea sa-ti fie tata. ar trebui sa-l respecti avand in vedere ca esti foarte tanara fata de el! nu oricine da peste un chef cu experienta si renumit cum este Catalin. orice femeie din Romania ar da orice sa aiba un chef ca Catalin in bucatarie si sa numai aiba grija zi de zi sa faca de mancare si sa iasa si buna sa-i placa familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *