Prima pagină » Cultural » Doina Teodoru, declarații surprinzătoare despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu. ,,E din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”

Doina Teodoru, declarații surprinzătoare despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu. ,,E din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”

18 apr. 2023, 11:07,
în Cultural

Doina Teodoru a făcut recent câteva declarații surprinzătoare despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu. Actrița a dezvăluit că nu avea o părere tocmai bună despre partenerul ei înainte de a forma un cuplu cu acesta. Zvonurile că faimosul chef era un cuceritor a determinat-o pe actriță să fie precaută și să își testeze iubitul pentru a-și da seama dacă este fidel. Iată ce spune Doina Teodoru despre provocările din relația sa cu celebrul Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru, declarații surprinzătoare despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Deși cei doi au fost criticați pentru că există o diferență de vârstă considerabilă între ei, actrița și faimosul chef au demonstrat cât de mult se iubesc și au planuri mărețe de viitor. Recent, Doina Teodoru a mărturisit ce părere avea despre iubitul ei înainte de a forma un cuplu cu acesta.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere.

Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e?  „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!’ A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc.”, a declarat actrița.

În pofida provocărilor din viața de cuplu, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul autohton. La vârsta de 33 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită în carieră și în viața privată.

Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita sa

Doina Teodoru a vorbit recent depsre începutul poveștii de dragoste cu faimosul Cătălin Scărlătescu. Actrița s-a cunoscut pe litoralul românesc cu cel care avea să îi cucerească inima. Vedeta a recunoscut că a fost fascinată de la prima întâlnire de iubitul ei.

„Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut clic instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el! Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut!

Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”, a declarat actrița.

Deși mai au parte de discuții aprinse și momente tensionate, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar la evenimentele mondene. Faimosul chef o răsfață pe iubita sa ori de câte ori are ocazia și se declară un bărbat împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *