Prima pagină » Radio » Actualitate » Doina Teodoru a trăit o adevărată dramă în adolescență. Prin ce a trecut iubita lui Cătălin Scărlătescu la 14 ani

Doina Teodoru a trăit o adevărată dramă în adolescență. Prin ce a trecut iubita lui Cătălin Scărlătescu la 14 ani

06 feb. 2023, 09:32,
în Radio

Actrița Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, s-a confruntat cu o adevărată dramă în adolescență, pe când avea 14 ani. Evenimentul la care a fost martoră la acea vreme i-a rămas întipărit în minte și îi provoacă și acum amintiri neplăcute. În altă ordine de idei, Doina Teodoru susține că provocarea America Express, la care a participat alături de iubitul ei, a surprins-o plăcut.

Recent, Doina Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu, împreună cu care a participat la America Express 2023, a dezvăluit în cadrul unui interviu un episod delicat din viața ei. Actrița, în vârstă de 33 de ani, a spus că, pe când avea 14 ani, a fost martora unui eveniment care i-a rămas întipărit în minte.

Doina Teodoru a trăit o adevărată dramă în adolescență

Doina a mărturisit că și-a văzut câinele călcat de o mașină. Incidentul a marcat-o atât de tare încât, ori de câte ori își aduce aminte de el, izbucnește în lacrimi. Actrița a spus că folosește această amintire dureroasă în profesia sa, pentru scenele în care este nevoită să plângă sau să fie foarte tristă.

„Am o amintire neplăcută, pe care am folosit-o în meseria mea, sună puțin masochist. A fost un eveniment tragic când aveam 14 ani, aveam un câine care era destul de bătrân, se mișcă foarte greu.

La un moment dat, am trecut o străduță destul îngustă, câinele a rămas puțin în urmă și a trecut o Dacie peste el. De două ori. S-a întâmplat chiar în fața ochilor mei. Eu am strigat să se oprească mașina, dar omul respectiv nu a oprit. Și a fost o chestie din asta ca în filme, eu cu câinele în brațe, plângeam.

Da, m-a marcat un pic acest eveniment. Dar ca să trec de el, l-am folosit în meserie. A fost ca un soi de terapie. Retrăindu-l l-am consumat”, a dezvăluit iubita lui Cătălin Scărlătescu.

America Express, o adevărată provocare pentru Doina Teodoru

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au acceptat să-și testeze limitele prin participarea în cursa America Express, iar provocările cu care se confruntă în show i-au surprins în totalitate. Cei doi sunt mari fani ai călătoriilor și s-au declarat extrem de încântați de întreaga experiență.

„America Express înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Aici ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam și am trecut prin niște experiențe incredibile, pe care cu siguranță nu le-am fi avut dacă n-am fi fost aici. E foarte frumos. Îmi place la nebunie acest concurs”, a declarat Doina Teodoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *