Prima pagină » Cancan » Doina Teodoru a răbufnit în direct, după ce a primit zeci de mesaje legate de relația cu Scărlătescu. Ce a putut să spună vedeta

Doina Teodoru a răbufnit în direct, după ce a primit zeci de mesaje legate de relația cu Scărlătescu. Ce a putut să spună vedeta

02 iun. 2023, 09:28,
BZI.ro, în Cancan

Doina Teodora și Cătălin Scărlătescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între ei, deși nimeni nu le dădea vreo șansă la început.

Totuși, nici acum relația celor doi nu e privită mereu cu ochi buni, susține actrița, care primește tot timpul critici în legătură cu diferența de vârstă dintre ea și celebrul chef.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost puși la zid, încă de când și-au oficializat relația, pentru faptul că între ei există o diferență de vârstă de 17 ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se concentreze în continuare asupra poveștii lor de iubire.

Doina Teodoru le dă replica celor care îi critică pe ea și Cătălin Scărlătescu

Actrița mărturisește că nu puține au fost dățile când cei care îi urmăreau la TV sau în mediul online le-au spus că nu se potrivesc ori au aruncat cu replici tăioase la adresa lor.

De vină, susține Doina Teodoru, este mentalitatea oamenilor, care nu reușesc să vadă și dincolo de aparențe: „Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat Doina Teodoru, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce planuri au cei doi

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au dezvăluit, momentan, că lasă lucrurile să meargă de la sine între ei dar, în același timp, nu exclud să-și ducă relația la un alt nivel. Dacă în privința căsătoriei au dezvăluit că nu pun prea mare preț pe acte, atunci când vine vorba despre ipoteza de a deveni părinți, celor doi pare să nu le displacă deloc subiectul.

După ce Gina Pistol s-a retras pentru o perioadă din televiziune pentru a se ocupa de creșterea fiicei sale, juratul a mărturisit că în cazul în care familia lui s-ar mări, ar lua o decizie identică: „Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *