Prima pagină » Eveniment-Social » Doi tineri ieșeni au dat lovitura în Italia! Roxana și Cristi Olaru fac bani frumoși în Torino – GALERIE FOTO

Doi tineri ieșeni au dat lovitura în Italia! Roxana și Cristi Olaru fac bani frumoși în Torino – GALERIE FOTO

02 feb. 2023, 02:00, 3 ,
Elena DÎNCEANU în Eveniment-Social

Doi tineri ieșeni au dat lovitura în Italia, după ce și-au format propriul band în Torino, Italia. Roxana și Cristi Olaru cântă la evenimentele private ale românilor stabiliți peste hotare, aducând, astfel, culoare în viețile oamenilor plecați pentru un trai mai bun

Cei doi soți sunt din județul Iași, însă în anul 2008 au ales drumul străinătății pentru a-și face un trai mai bun. Ea, cu o voce superbă, el, un maestru în management și sonorizare, astfel că împreună au reușit să pună bazele formației „Elit din Torino”, care să mai alunge puțin dorul de casă al comunităților de români din străinătate.

Roxana și Cristi Olaru s-au cunoscut pe vremea în care aceasta era elevă în ultimul an la Liceul de Arte „Octav Băncilă” din Iași. În anul 2008, cei doi îndrăgostiți nu au mai stat pe gânduri, așa că s-au căsătorit. La scurt timp, tinerii au hotărât că este momentul să schimbe ceva în viețile lor, așa că au ales să plece în Italia.

Sotii Olaru tinandu-se in brate langa un panou impodobit cu baloane

Tinerii soți au început să cunoască succesul, astfel începând să pună bazele unei formații de muzică de petrecere printre comunitățile de români din Italia

Roxana și Cristi Olaru, cunoscuți de comunitățile de români din Italia

 Intreaga formatie fiecare instrumentist avand instrumentul muzical in mana

Formația „Elit din Torino” are peste 11 ani de activitate, 11 ani în care au cunoscut succesul peste granițele țării, fiind formată din oameni tineri, talentați și cu dragoste de muzică

Roxana, mai timidă de fel, dar susținută și îndrumată de soțul ei, Cristi, a început să cânte în restaurante unde se organizau petreceri pentru românii din diaspora.

„Având baze muzicale, am avut tot timpul susținerea și îndrumarea soțului meu, Cristi, pentru a continua pe acest drum, pentru a face ce știu mai bine, să cânt. Însă curajul meu era minim, pot spune. Cu toate acestea, în 2012 am început să merg să cânt puțin câte puțin la baruri și restaurante care organizau petreceri pentru românii din Italia. Acolo am văzut că publicului îi plăcea ceea ce făceam, așa că drumul meu s-a deschis”, povestește Roxana Olaru, solista formației „Elit din Torino”.

Tinerii soți au început să cunoască succesul, astfel că au pus bazele unei formații de muzică de petrecere printre comunitățile de români din Italia.

„Am început printr-o investiție în aparatura de sonorizare și prin a cunoaște diferiți instrumentiști locali. De-a lungul timpului, formația «Elit» a trecut prin diferite schimbări de componență, bineînțeles, cu scopul îmbunătățirii progresului. Ceea ce a făcut ca eu și formația să ajungem cunoscuți printre comunitatea de oameni din Italia, și nu numai, a fost, așa cum ne spun clienții noștri la sfârșitul fiecărui eveniment, faptul că se vede cu ochiul liber că iubim ceea ce facem, că iubim muzica”, adaugă solista formației.

Formatia ” Elit din Torino” intr-o poza de grup

Pentru Roxana și Cristi, dar și pentru întrega formație, drumul către succes, drumul spre cele mai frumoase satisfacții, presărat cu sacrificii și greutăți

Ce sacrificii au făcut cei doi ieșeni de-a lungul timpului

Pentru Roxana și Cristi, dar și pentru întreaga formație, drumul către succes, drumul spre cele mai frumoase satisfacții a fost presărat cu sacrificii și greutăți.

„De-a lungul anilor am participat la evenimente foarte frumoase, nu numai în Italia, ci și în comunitățile românești din Franța, Germania, Elveția, chiar dacă asta a presupus multe sacrificii din partea noastră. Pentru noi, sărbătorile nu reprezintă timp cu familia, ci să îi bucurăm pe ceilalți, să îi facem să se simtă ca acasă, iar asta e ceea ce ne bucură. Publicul e cel care ne ține în viață. De exemplu, nunțile cu tradiții ne reamintesc și nouă că suntem români și că avem o cultură unică”, zice Roxana Olaru.

Totuși, anii au trecut, iar cerințele oamenilor au tot crescut. Roxana și Cristi s-au adaptat acestora, observând că nu este de ajuns doar cântatul, ci și aspectul scenic.

„Am reușit să creăm un grup tânăr, cu inima plină de dragoste pentru muzică. Cerințele clienților noștri s-au modificat pe parcurs, Cristi făcând un curs de DJ, el fiind, în general, omul din spatele întregii echipe, ocupându-se de partea de management și sonorizare. Astfel, avem o formație ce cântă live muzică de petrecere, dar și un DJ care împacă și alte gusturi sau persoane de alte naționalități”, mai spune frumoasa solistă.

Formația „Elit din Torino“, a soților Roxana și Cristi Olaru, are peste 11 ani de activitate, 11 ani în care au cunoscut succesul peste granițele țării, fiind formată din oameni tineri, talentați și cu dragoste de muzică.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`