Prima pagină » Local » Doi tineri au tâlhărit o bătrână pe stradă, la Iași. Nu s-au oprit aici, dar au ajuns în arest
Doi tineri au tâlhărit o bătrână pe stradă, la Iași. Nu s-au oprit aici, dar au ajuns în arest

Doi tineri au tâlhărit o bătrână pe stradă, la Iași. Nu s-au oprit aici, dar au ajuns în arest

06 sept. 2024, 02:00,
Dragoș SAVIN în Local

Scene incredibile. Doi tineri au tâlhărit o bătrână pe stradă, la Iași, ziua, în amiaza mare. Nu s-au oprit până nu au smuls și telefonul mobil al unui tânăr. Polițiștii le-au dat de urmă, iar zilele trecute, i-au reținut pentru 24 de ore

Tupeul unora a atins cote maxime, iar legea nu pare să mai sperie pe nimeni. Zilele trecute, doi tineri au tâlhărit o bătrână la Iași, în plină stradă.

 „La data de 02 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au reținut doi tineri, de 18, respectiv, 30 de ani, din județul Iași, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, fapte petrecute în Municipiul Iași. Din cercetări, a rezultat că, la data de 19.07.2024, unul dintre aceștia, prin smulgere, ar fi sustras unei femei de 83 de ani geanta pe care o ținea în mână, aceasta căzând, prejudiciul creat fiind de 800 de lei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Doi tineri au tâlhărit o bătrână la Iași. Nu a fost singura victimă

După ce i-au smuls geanta, au reușit să sustragă și un telefon mobil, de această dată, de la un tânăr de 23 de ani.

„De asemenea, la data de 24.08.2024, aceștia ar fi agresat fizic un tânăr de 23 de ani și l-ar fi deposedat de telefonul mobil, cauzând un prejudiciu de 2.500 de lei. În baza probatoriului administrat în cauze, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 03 septembrie a.c., cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus luarea măsurii arestării preventive a acestora pentru 30 de zile”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mai multe tâlhării au avut loc la Iași, în ultima perioadă

Anul acesta, la Iași, au avut loc mai multe tâlhării. De exemplu, pe 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Iași au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă petrecută în Stația CFR Târgu Frumos. Din cercetările polițiștilor, a rezultat că, la data de 30 aprilie a.c., ar fi sustras unei tinere și i-ar fi provocat leziuni la nivelul mâinii. Prejudiciul cauzat a fost de 7.580 de lei, fiind recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 01 mai a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani.

Ajuns în fața magistraților, individul a aflat că va sta în arest de Paște. Tot la aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au reținut doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă petrecută în Municipiul Iași. Din cercetări, a rezultat faptul că, la data de 30 aprilie a.c., aceștia ar fi agresat un tânăr de 21 de ani care se afla pe o stradă din Municipiul Iași, și i-ar fi sustras, aproximativ, 300 de lei din rucsac. Un alt tânăr a găsit o metodă „inedită” de a tâlhări, folosindu-se de minori. Acesta, cu ajutorul minorilor, a sustras bunuri pe care le-a valorificat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi tineri care au tâlhărit o bătrână la Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024