Prima pagină » National » Doi tineri au înscenat o tâlhărie pentru a putea recupera cei 19.000 pierduţi la păcănele
Doi tineri au înscenat o tâlhărie pentru a putea recupera cei 19.000 pierduţi la păcănele

Doi tineri au înscenat o tâlhărie pentru a putea recupera cei 19.000 pierduţi la păcănele

09 mai 2022, 15:11,
în National

Doi tineri au înscenat o tâlhărie pentru a-şi recupera banii pierduţi la păcănele. Poliţiştii din oraşul Făget au reţinut patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 de ani şi 37 de ani. Aceştia sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de delapidare, după ce au înscenat o tâlhărie.

Doi tineri au înscenat o tâlhărie

În noaptea de sâmbătă spre duminică, doi tineri au înscenat o tâlhărie pentru a-şi recupera banii pierduţi la aparatele electronice de jocuri de noroc. Astfel, luni, 9 mai, biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş a informat asupra faptului că poliţiştii din Făget au fost sesizaţi de către un angajat al unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că o persoană mascată, înarmată cu un cuţit, a pătruns în incinta societăţii şi a sustras suma de 23.000 de lei.

Făcând verificările necesare, poliţiştii au stabilit că, de fapt, nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracţiunea de delapidare, fiind implicaţi patru bărbaţi.

Din cercetările efectuate de către organele de poliţie, a reieşit faptul că doi tineri, de 23 de ani şi 28 de ani, au pierdut suma de 19.000 de lei, în cursul zilei de sâmbătă, la aparatele electronice de jocuri de noroc. După ce au pierdut banii la jocurile de noroc, cei doi bărbaţi au înscenat tâlhărirea unui tânăr de 20 de ani, angajat al societăţii şi complicele lor.

„Astfel, noaptea, tinerii de 23 de ani şi de 28 de ani au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea timişeană Bunea Mare, pe care l-au convins să fie el cel care intră mascat şi înarmat cu un cuţit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aştepta cu 23.000 de lei şi 50 de euro, scoşi din seif”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

Aceştia au precizat că prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv suma de 14.356 de lei.

În acest sens, poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru delapidare, iar cei patru suspecţi reţinuţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Patru bărbați au fost reținuți la Suceava pentru tâlhărie

Într-un context asemănător, amintim  că polițiștii suceveni au dispus nu de mult, reținerea a patru bărbați pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce au furat peste 10.000 de euro de la o persoană din localitatea suceveană Ostra. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ostra a reclamat că, în noaptea de marţi spre miercuri, 14 aprilie, a fost tâlhărit de patru bărbaţi care i-au luat o borsetă în care avea 55.000 de lei, bani câştigaţi la Lotto.

Bărbatul a spus că în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au deposedat prin ameninţare de borseta cu suma de 55.000 lei, pe care o avea la brâu.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, reclamantul nu a fost agresat şi nu prezenta urme de agresiune fizică pe corp. De asemenea, politiștii au obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi în cauză, ocazie cu care la domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi bărbaţi, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

De asemenea, să nu uităm nici de ghinionul unui algerian ce a câştigat 250.000 de euro la un bilet răzuibil de 5 euro în Belgia,  și acum are dificultăţi în a-şi revendica premiul din cauza statutului său de cetăţean fără acte.

Reamintim, doi tineri au înscenat o tâlhărie pentru a putea recupera cei 19.000 pierduţi la jocurile de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *