Prima pagină » Local » Doi șoferi care au consumat alcool au fost prinși de polițiștii ieșeni. Unul avea permisul de conducere reținut
Doi șoferi care au consumat alcool au fost prinși de polițiștii ieșeni. Unul avea permisul de conducere reținut

Doi șoferi care au consumat alcool au fost prinși de polițiștii ieșeni. Unul avea permisul de conducere reținut

18 iul. 2024, 21:18, 1 ,
în Local

Un șofer beat a fost prins de polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni în timp ce se deplasa cu mașina spre Comarna. Acesta avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 17 iulie a.c, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, care se deplasa pe DC44, comuna Comarna.
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, transmite IPJ Iași

La volan cu alcool și fără permis

De asemenea, un alt șofer a fost oprit de polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași pentru un control, însă oamenii legii au constatat faptul că bărbatul, un tânăr de 26 de ani, nu avea nici permis de conducere și consumase și alcool.

„La data de 18 iulie a.c, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, care se deplasa în municipiul Iași.
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că tânărul ar avea permisul de conducere reținut.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, mai transmite IPJ Iași.

Comentarii
  • corectie: in logica lui despescu oug 84/2024 au arestat pe toti ceilalti soferi nebauti a.i. sa ii poata prinde pe cei doi bauti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *