Prima pagină » National » Doi şoferi beţi au condus, unul după altul, aceeaşi maşină! Unul dintre ei nu avea nici măcar permis de conducere
Doi şoferi beţi au condus, unul după altul, aceeaşi maşină! Unul dintre ei nu avea nici măcar permis de conducere

Doi şoferi beţi au condus, unul după altul, aceeaşi maşină! Unul dintre ei nu avea nici măcar permis de conducere

22 feb. 2021, 15:01,
BZI.ro, în National

Întâmplare demnă de filmele cu prosti într-o localitate din judeţul Bistriţa. În localitatea Nimigea de Sus doi cetăţeni s-au ales cu dosare penale după ce au condus, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice aceeaşi maşină. Culmea situaţiei apare atunci când unul dintre şoferi nu avea nici măcar permis de conducere.

Filmele cu proști pot avea origini bistriţene după ce într-o localitate din judeţul mai sus menţionat s-a produs o întâmplare demnă de cartea recordurilor

Doi cetăţeni beți au condus aceeaşi maşină și s-au ales cu dosar penal

În cursul nopţii de duminică spre luni, în localitatea Nimigea de Sus, poliţiştii români au fost puşi într-o ipostază mai greu de întâlnit. Aceştia au oprit în trafic un autoturism în care se afla şoferul, un bărbat în vârstă de 46 de ani şi încă un individ în vârstă de 21 de ani. Conform datelor apărute în comunicatul oficial emis de autorităţi, pentru că şoferul mirosea a alcool l-au testat, rezultând o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul alcooltest, oamenii i-au întocmit dosar penal şoferului care circulă pe DJ 172.

Comicul situaţiei apare atunci când, tot în cursul aceleaşi nopţi, poliţiştii români au observat acelaşi autoturism în trafic. Aceştia au oprit autoturismul cu pricina şi au constatat faptul că la volan se afla băiatul în vârstă de 21 de ani. Pentru că şi băiatul mirosea a alcool, oamenii legii l-au testat. În urma testării cu aparatul alcooltest, băiatul avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat.

Una peste alta, bărbatul în vârstă de 21 de ani, pe lângă faptul că era sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta nici nu deţinea un permis de conducere valabil.

Poliţiştii bistriţeni au rezolvat în noaptea de duminică spre luni, un caz în care protagoniştii s-au comportat ca nişte actori din filmele cu proşti.

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere valabil, iar, cu ocazia testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat”, se menţionează în comunicatul IPJ.

Tânărul s-a ales, de asemenea, cu dosar penal, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

Cireaşa de pe tort este dată tot de polistitii care, pentru că cei doi indivizi nu au putut justifica deplasarea în intervalul 23.00 – 05.00, le-au mai aplicat o amendă acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *