Prima pagină » Cancan » Doi români, filmați mâncând cârnați, brânză și roșii în avion. Imaginile fac deliciul internauților

Doi români, filmați mâncând cârnați, brânză și roșii în avion. Imaginile fac deliciul internauților

12 iun. 2024, 14:05, 3 ,
în Cancan

Doi români au fost filmați mâncând cârnați, brânză topită, roșii și ardei gras în avion, în timpul unei curse operate de Wizz Air. Aceștia nu s-au sinchisit deloc sa-și scoată alimentele din bagajul de mână și să ia masa în timpul zborului. Oricum, au devenit ținta multor glume după ce imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale.

E o raritate să vezi așa ceva într-o cursă a unei companii aeriene, fie ea și low-cost. Și aceasta deoarece poți comanda ceva de mâncare la bordul aeronavei, ce-i drept la prețuri pe măsură. De data aceasta, doi conaționali au dus totul la un alt nivel, venind în avion cu mancare la pachet.

Doi români, filmați mâncând cârnați, brânză și roșii în avion

Doi pasageri români s-au filmat în timp ce mâncau cârnați, brânză topită, cu ardei și roșii în avion. După cum se manifestă aceștia, nu pare nimic neobișnuit. În plus, potrivit reglementărilor companiilor aeriene, este legal ca pasagerii să poată consuma în avion, pe durata zborului,  preparate din carne afumată sau gătită, mezeluri, pește, fructe de mare, conserve și piure de cartofi.

Cu toate acestea, pasagerii nu pot intra la bordul unui avion cu lichide sau cu alimente din care să se scurgă sosuri sau zeamă, precum friptură cu sos sau brânză cremoasă. Zeama de legume, laptele pentru bebeluși și cafeaua pot fi permise doar în cantități rezonabile, de sub 100 ml. Pasagerii nu au voie să aducă lichide în cantitate mai mare de 100 ml la bordul unui avion, indiferent că e cafea, ceai sau apă. Iar sticlele de maxim 4 litri cu băuturile alcoolice pot fi aduse doar prin bagajele de cală.

Filmarea cu cei doi care savurează cârnați, brânză, ardei și roșii a ajuns pe TikTok, cu o manea pe fundal, iar acum este virală în întreaga lume. Clipul a primit zeci de mii de aprecieri și peste 1500 comentarii.

 

@gustavogavarria @Gabor Iancu✌😎 @🧡_Hurrem_🧡 @🐣.Nicoleta…Mini.🐣#turkia ♬ sunet original – Amalia🎼🎧🎼💞

Cei doi au devenit ținta glumelor pe internet

Majoritatea comentariilor au fost răutăcioase la adresa celor doi:

„Ce e de râs? Eu am făcut grătar în avion / Mirosul sigur e ceva divin / Și vreți să intrăm în Schengen / 2 ore merg cu avionul și nu pot să mănânce înainte sau după… / Acum 10 ani erau pline autocarele de ei, acum au level 14, merg cu avionul 😂😂 / Le-aș pune interdicție la toate companiile să se plimbe cu căruța 😏 / D’aia nu mai zbor cu Wizz Air 🤝😂 / Să ne faceți mândri pe unde mergeți!!! /

Mai trebuie ceapa😂😂😂 / Mândru de românii noștri / 😂 Așa ceva pe avion 🤦 / Eu am făcut 3 ochiuri la baie pe plită / Decât sandwich din ăla obosit la €8 mai bine așa / 🤣🤣🤣 Ăștia nu se vor schimba niciodată… / Mănâncă și ei ca milionarii 😅🥂 / Respect vouă chiar meritați să fiți exemplu pt multă lume 🙏 / Poftă bună, să nu aruncați resturile pe geam.🤣🤣🤪”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *